Emekli Kurmay Albay Ünal Atabay'dan çok konuşulacak iddia: "Beşar Esad'a suikast olabilir"

Ünal Atabay'ın Türkiye'nin Beşar Esad ile görüşme kararı alması ve İran ve ABD'yi Suriye'de denklem dışına itmesi sonucu, İran veya ABD tarafından bu oluşumun bozulması için Esad'a suikastte bulunabileceğini iddia etmesi bomba etkisi yarattı.

Emekli Kurmay Albay Ünal Atabay'dan çok konuşulacak iddia: "Beşar Esad'a suikast olabilir"

Türkiye'nin Suriye politikasında değişiklik yaparak 11 yıl aranın ardından Şam yönetimiyle görüşme kararı alması, ABD ve İran yönetimin denklem dışına çıkması her iki devlet tarafından rahatsızlığa neden olduğu belirtildi.

ABD VE İRAN RAHATSIZ OLDU

Türkiye'nin 11 yıl aradan sonra Suriye'de Esad yönetimiyle görüşme kararı almasının ABD ve İran tarafında büyük rahatsızlığa neden olduğu gibi Türkiye Savunma Bakanlığı ve MİT müsteşarı başkanının Rusya'da Rus yetkililerinin de katıldığı toplantıda Şam yönetimi bakanlarıyla bir araya gelmesinin de tepki çektiği belirtiliyor.

O İDDİA DİKKAT ÇEKTİ

Konuyla ilgili bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Emekli Kurmay Albay Ünal Atabay çok dikkat çekici bir açıklama bulundu. Atabay açıklamasında, Beşar Esad'a ya ABD'nin ya da İran'ın suikastte bulunulabileceğini iddia etti

İlgili Haberler
0
0
0
0
2
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN