Erdoğan Zonguldak'ta halka seslendi

Başkan Erdoğan: "CHP bizim karşımızda bir ittifak kurdu. Partilerin bir kısmı resmen var bir kısmı ise fiilen var. Adı İyi kendisi karışık parti de bu örtülü ittifakı güle oynaya kabul etti, kendileri söylemeye cesaret edemiyorlar ama bölücü örgütün partisinin eş başkanı çıktı bu adam kürt değil" dedi

Erdoğan Zonguldak'ta halka seslendi

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Ereğli bu seçim döneminde İstanbul ve Ankara dışında ziyaret ettiğim 4.ilçe. AK Parti 17 yıldır bu ülkeyi daha ileri taşımanın gayreti içerisinde oldu. Biz CHP'nin nasıl demir çelik fabrikasına karşı çıktığını iyi biliriz. Ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmakta kararlıyız.

BÖLÜCÜ ÖRGÜTÜN EŞ BAŞKANI ÇIKTI, HERŞEYİ İTİRAF ETTİ

CHP bizim karşımızda bir ittifak kurdu. Partilein bir kısmı resmen var bir kısmı ise fiilen var. Adı İyi kendisi karışık parti de bu örtülü ittifakı güle oynaya kabul etti, bölücü örgütün eş başkanı çıktı, herşeyi itiraf etti. Bu adam Kürt değil, Kürtler benim kardeşim, 82 milyon benim kardeşim, ayrımcılık bende yok, ama bunlar ayrımcı.

ENİ ZELANDA SORMAZSA BİZ HESABINI SORMASINI BİLİRİZ

Yeni Zelanda'daki terörist diyor ki Anadolu Yakası'nda duracakmışız, Avrupa yakasına geçmeyecekmişiz. Sen kimsin terbiyesiz? Kalleşçe 50 Müslümanı öldürdün, bunun hesabını vereceksin, Yeni Zelanda sormazsa biz sormasını biliriz. 50 Müslümanı katledecek, yasada madde yokmuş, insan canı ne kadar ucuz? Yeni düzenleme yap, yapmıyorsan ben bunu Yeni Zelanda hükümeti ile tartışırım. 15'liler, Seyit Onbaşılar Çanakkale'yi bunlara zindan etti, Gazi'nin dediği gibi biz onları teselli ettik ama onlar hala kan kusuyor.

Samimi olmadıkları için bedel ödüyorlar daha çok bedel öderler. Biz teröre karşı beraber mücadele verelim diyorum

BİZ YANLIŞ YAPTIK, İDAMI KALDIRDIK

Biz bir yanlış yaptık, idamı kaldırdık. Bana göre yanlış yaptık. Niye? 15 Temmuz gecesi 251 vatandaşımızı, askerimi, polisimi şehit edenleri; ağırlaştırılmış da olsa müebbet de olsa cezaevinde onları beslemek bile bana ağır geliyor. Bizim parlametomuz böyle bir karar verirse ben onaylarım.


Teröristin silahındaki her ifade ülkemiz üzerinde yapılan planların ifadesi gibidir. Bunca yıldan sonra hala bunlar kan kusuyorlar, kin kusuyorlar. Sınırlarımızın dibinde terör koridoru oluşturmaya çalışanların da amacı aynı. Müslüman kanı dökenlerin hedefi de aynı. Bu işleri hafife alınlar buyurun. Fransa'da bakın terör duruyor mu? İngiltere'de, Hollanda'da duruyor mu durmuyor. Samimi olun samimi olmadıkları için de bedel ödüyorlar. Biz teröre karşı beraber mücadele edelim diyoruz. İsrail'in Filistin'de dökülen kanın hesabını hiç yaptılar mı? Nereden nereye işgal ede ede artık Filistinlileri ufacık bir yere sıkıştırdılar kendileri ise tamamına yakını işgal ettiler.

AFRİN'DE, CERABLUS'TA GEREKEN DERSİ ALDILAR

Kimse ezanımıza da bayrağımıza da el uzatamaz. Gereğini de anında yaparız. Bunu Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te, Kandil'de yaptık mı? Bay Kemal ne dersen de bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. O senin PYD'lerin bize terör koridoru oluşturamaz. Afrin'de, Cerablus'ta gereken dersi aldılar. Artık hep beraber el ele vereceğiz 31 Mart'ta da bunlara gereken dersi vereceğiz.

1 MİLYAR DOLARLIK YENİ YATIRIM

Bir yandan ülkemizin ve milletimizin beka mücadelesini verirken diğer yandan da yatırımlarla şehirlerimizi kalkındırıyoruz. Karadeniz Ereğli'de eğitimde 667 derslikli 47 okul inşa ettik. Fatih projesi ile öğrencilerimize 3 bin 357 tablet bilgisayar dağıttık. 941 öğretmen ataması yaptık Ereğli'ye. 670 kişi kapasiteli yurt açtık. İlçemize gençlik merkezi ve bin kişilik spor salonu inşa ettik. 550 yataklı Ereğli Devlet Hastanemizi ilçemize kazandırdık. İnşa edilecek 4 adet aile sağlığı merkezi için de arsa tahsisi yapılıyor. Maliyeti 1,5 katrilyon olan Zonguldak-Ereğli yolunun kalan kesimlerini 2 yıla kadar tamamlıyoruz. Filyos Limanı altyapı inşaatında yarıya geldik. Ereğli Demir Çelik Fabrikası 1 milyar dolarlık yeni yatırım kararı aldı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡