Erdoğan'dan gözaltına alınan akademisyenlerle ilgili ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti grup toplantısında konuşuyor:''Gezi park olaylarıyla bağlantılı olanlar içeri alınınca niye rahatsız oldunuz?'' Erdoğan yerel seçimler de parti içinde yaşanacak çekişmelerin önüne geçmek için uyarılarda bulundu: ''Kim ki ben aday olmadım diyerek çalışmıyorsa, o kişi zaten hiçbir zaman AK Partili olamamış demektir'' dedi.

Erdoğan'dan gözaltına alınan akademisyenlerle ilgili ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında partililere seslendi. Erdoğan gezi parkı olaylarından dolayı gözaltına alınan akademisyenlerle ilgili sert sözlerde bulunurken, yerel seçimlerde parti içinde sorun çıkarak kişiler ise partiden gerekirse tasfiye edileceğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;
Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

Millet Bahçelerinde gerçek çevrecilik nedir gelsinler görsünler. Gezi parkı olaylarını yapanların finansörü konumunda olan cezaevindeki kişiyle bağlantılı olanlar gözaltına alındı. Gezi park olaylarıyla bağlantılı olanlar içeri alınınca niye rahatsız oldunuz?

'KÜLAHIMIZA ANLATIN'

Malum çevreler, hatta hatta Batı dünyasından çevreler açıklamalar yapıyor. Kendi ülkenizde bunlara benzer şeyler olduğunda feryat figan, Türkiye'de olduğu zaman akademisyenlerin finansörüdür vs. Siz bunları bizim külahımıza anlatın.

Doğrudan milletin kendisine hakaret eden CHP kafası 31 Mart'ta hak ettiği dersi bir kez daha sandıkta alacaktır. Türkiye'yi eski karanlık günlerine döndürmek isteyenler kendi karanlıklarında kaybolup gidecekler. Kaybettikleri mevzileri kazanmak için yeni taktikler üretecek kabiliyeti olmayanlar eski usul yöntemleri tedavüle sokuyor. Yolunu şaşıranları ya ıslah ya tasfiye edeceğiz.

BİZ BİR DAVAYIZ, TEŞKİLATIZ 

Kazanmadık gönül bırakmayacağız. Gece gündüz çalışacağız. Eksiklerimizi tamamlayacağız. Çok yatırım yapacağız. Bir göreve çok kişi talip olur, bir kişi sonunda üstlenir. Tüm adaylarımız da onun yanında saf tutar. Kendi adaymış gibi çalışır. Kim ki ben aday olmadım diyerek çalışmıyorsa, o kişi zaten hiçbir zaman AK Partili olamamış demektir. Aynı şekilde şuradan neden aday olamadım, buradan aday oldum diyorsa önce nefsini bir hizaya çeksin. Biz bir davayız, teşkilatız. İstişareler yapılır, sen şurada adaysın denilince eyvallah deyip çalışmaya başlanır.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡