Erdoğan'dan KKTC'de Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar'a tebrik mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar'ı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile tebrik etti.

Erdoğan'dan KKTC'de Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar'a tebrik mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar'ı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Ersin Tatar'ı şahsım ve Türk Milleti adına tebrik ediyorum. Türkiye, Kıbrıs Türk halkının hak ve hukukunun korunması için gereken her türlü çabayı göstermeyi sürdürecektir.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN 'ERSİN TATAR' PAYLAŞIMI

Dışişleri Bakanlığından Ersin Tatar'a ilişkin paylaşılan tebrik mesajında ise "Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Ersin Tatar’ın seçimleri kazandığı bildirildi. Tatar’ı tebrik ediyor, seçildiği bu yüce makamda başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'DAN ERSİN TATAR'A TEBRİK MESAJI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi olmayan sonuçlara göre KKTC Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar'ı tebrik etti.

Bakan Koca, Twitter hesabından KKTC'deki cumhurbaşkanı seçimine ilişkin paylaşımda bulundu.

KKTC Başbakanı Tatar'ın resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı seçildiğini belirten Koca, "Kendisini şimdiden kutluyor ve başarılar diliyorum. Kıbrıs Türkleri ve hepimiz için hayırlı olsun." ifadesini kullandı. 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡