1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Eşcinsel olduğunu açıklayan Ricky Martin kızının yüzünü ilk kez paylaştı

Eşcinsel olduğunu açıklayan Ricky Martin kızının yüzünü ilk kez paylaştı

Geçtiğimiz yıllarda eşcinsel olduğunu açıklayan dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin, 9 aylık kızı Lucia'nın yüzünü ilk kez gösterdi.

Eşcinsel olduğunu açıklayan Ricky Martin kızının yüzünü ilk kez paylaştı

Bir yıl önce Suriyeli şarkıcı sevgili ile Jwan Yosef ile evlenen ünlü şarkıcı Ricky Martin'in üçüncü çocuğu bu yılın başında dünyaya gelmişti.

EŞİYLE KIZININ FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞLARDI

Dünyaca ünlü şarkıcı, eşi ile birlikte bebeğinin ellerini tuttukları fotoğrafı paylaşarak "Güzel ve sağlıklı bir kız bebeğin, Lucia Martin-Yosef'in ebeveynleri haline geldiğimizi duyurmaktan dolayı mutluluğun ötesindeyiz" yorumuyla duyurmuştu.

Eşcinsel olduğunu açıklayan Ricky Martin kızının yüzünü ilk kez paylaştı

Eşcinsel olduğunu açıklayan Ricky Martin kızının yüzünü ilk kez paylaştı

YÜZÜNÜ İLK KEZ GÖSTERDİ

47 yaşındaki Porto Rikolu şarkıcı, dokuz aylık kızı Lucia'nın yüzünü ilk kez gösterdi. 11 yaşında ikiz oğulları bulunan 47 yaşındaki şarkıcı, sevimli bebeğin fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Martin, karenin altına, "Gözlerimin ışığı..." diye yazdı.

Eşcinsel olduğunu açıklayan Ricky Martin kızının yüzünü ilk kez paylaştı

RİCKY MARTİN KİMDİR?

Ricky Martin, 24 Aralık 1971, San Juan, dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı-şarkı yazarıdır. 

1991 yılından beri solo kariyerine devam eden Martin, Grammy ve Latin Grammy ödülleri başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. 

Dünya çapında 55 milyon albüm satışı ABD ve Latin müzik listelerinde 21 kez en iyi 10 şarkı içerisinde başarılı bir şekilde yer aldı, sekiz kere birinciliği elde etti.Sanatçı 1990'lı yılların en başarılı erkek pop şarkıcılarından biridir. Ayrıca En İyi Erkek Pop Şarkıcı Ödülü de aldı. Taşıyıcı anne vasıtasıyla iki oğula sahip olan Ricky Martin, Mart 2010'da gey olduğunu açıklamıştır. 

Eşcinsel olduğunu açıklayan Ricky Martin kızının yüzünü ilk kez paylaştı

Diskografi 
Stüdyo Albümleri 
1991: Ricky Martin 
1993: Me Amarás 
1995: A Medio Vivir 
1998: Vuelve 
1999: Ricky Martin 
2000: Sound Loaded 
2003: Almas del Silencio 
2005: Life , 
2007:Non Siamo Soli (Eros Ramazzotti ile beraber) 

Konser Albümleri 
2006: MTV Unplugged 
2007: Black & White Tour 

Eşcinsel olduğunu açıklayan Ricky Martin kızının yüzünü ilk kez paylaştı

Derleme Albümleri 
2001: La Historia 
2001: The Best of Ricky Martin 
2008: Ricky Martin 17 

DVD albümleri 
1999: One Night Only 
1999: Ricky Martin: The Video Collection 
2001: Ricky Martin: The European Tour 
2001: La Historia" 
2006: MTV Unplugged 
2007: Black & White Tour 
2008: Ricky Martin 17 

Eşcinsel olduğunu açıklayan Ricky Martin kızının yüzünü ilk kez paylaştı

Filmografi 
Televizyon programları 
Phua Chu Kang Pte Ltd (2003) 
General Hospital (1996) (televizyon dizisi) – Miguel Morez ile. 
Les Miserables (1994) (televizyon dizisi) 
Alcanzar una estrella (1991) (televizyon dizisi)

HABERE YORUM KAT