Esmer Amber ne demek, TDK'ya göre Esmer Amber kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Daha önce duymadığımız bazı kelimelerin anlamını merak ederiz. Esmer Amber sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Esmer Amber ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Esmer Amber kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Esmer Amber ne demek, TDK'ya göre Esmer Amber kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gündelik yaşantımızda bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilemeyiz. Bu sebeple bu kelime ile ilgili çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Esmer Amber ne demek? Esmer Amber TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları ile düzenledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi esmer amber kelimesi. Peki esmer amber ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre esmer amber nedir, esmer amber kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

ESMER AMBER NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Esmer amber kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre esmer amber kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Amber balığının bağırsaklarından çıkarılan amber

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡