Euro'dan tarihi rekor! 10 lirayı gördü

İstanbul serbest piyasada dolar 8,53 liradan, Euro 10,00 liradan işlem görürken piyasada yeni rekor kırıldı. Küresel piyasalarda yatay seyirde olan altın fiyatları da Türkiye’de yükselmeye devam ediyor.

Euro'dan tarihi rekor! 10 lirayı gördü

Küresel piyasalar ABD’de bugün gerçekleştirilecek başkanlık seçimi öncesi pozitif bir seyir izliyor. ABD’de başkanlık seçimi ve ABD Merkez Bankası’nın (FED) perşembe günü açıklayacağı faiz kararı öncesinde, dün beklentilerden iyi gelen imalat sanayi verilerinin desteği ile küresel pay piyasalarında alıcılı bir seyir izlendi. 

ABD’de dün açıklanan verilere göre, Tedarik Yönetim Enstitüsü (ISM) imalat endeksi, ekimde bir önceki aya kıyasla 3,9 puan artarak 59,3’e yükseldi ve beklentileri geride bıraktı. Kasım 2018’den bu yana kaydedilen en yüksek seviyeye ulaşan veriye ilişkin piyasa beklentisi, ekimde 55,8 değerini alması yönündeydi. 

ABD'deki başkanlık seçimleri öncesi rekora ilerleyen dolar 8,53 liradan, Euro ise 10,00 liradan işlem görüyor.

GÜNE 9,81'DEN BAŞLAMIŞTI

Piyasaların açılışında avro 9,8230 liradan alınıyor, avronun satış fiyatı ise 9,7460 lira olarak belirlendi. Dünkü kapanışta euronun satış fiyatı 9,8180 lira olmuştu. (Fiyatlar anlık olarak değişime uğramaktadır)

Euro'dan tarihi rekor! 10 lirayı gördü

CANLI DOLAR TAKİBİ | GÜNCEL DOLAR KURU

Döviz fiyatlarında anlık olarak değişim yaşanıyor. İşte bankalardaki güncel dolar kuru fiyatı...

BANKALARDAKİ DÖVİZ FİYATLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡