Evlenen çiftin aracına astığı yazı güldürdü

Bursa'nın İznik ilçesinde evlenen bir çift gelin arabasına "Dezenfektan döktüm yollarına, korona olmadan gel kollarıma" yazan yazı astı. Pankartı gören vatandaşlar dönüp bir kez daha bakarken çift amaçlarının görenlerin yüzünü güldürmek olduklarını belirtti.

Evlenen çiftin aracına astığı yazı güldürdü

Koronavirüs salgını ülkemizde devam ederken, pandemi nedeniyle yapılamayan düğünler normalleşme süreciyle yeniden yapılmaya başlarken Bursa'da bir çiftin düğün aracına yapıştırdığı yazı görenleri güldürdü.

İznik ilçesinde dünya evine giren Osman-Serpil Demirkol, çifi gelin arabasının arkasına 'Dezenfektan döktüm yollarına, korona olmadan gel kollarıma' yazılı pankart astı. Görenlerin yüzünü güldüren pankarta ilişkin konuşan çift, amaçlarının görenlerin yüzünü güldürmek olduğunu belirtti. Pankartla salgına dikkat çektiklerini belirten çift, pankartı eğlenmek için de astıklarını söyledi.

Evlenen çiftin aracına astığı yazı güldürdü

SALGININ TÜRKİYE'DEKİ SON DURUMU

Sağlık Bakanlığının internet sitesinde yer alan ve Bakan Fahrettin Koca'nın da Twitter'dan paylaştığı "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre, bugün 40 bin 16 test yapıldı, 927 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu. Son 24 saatte 17 hasta vefat etti, 1010 kişi de iyileşti.

Toplam test sayısı 4 milyon 572 bin 688, vaka sayısı 226 bin 100, vefat sayısı 5 bin 613 olarak kayıtlara geçti.

Yoğun bakımdaki hasta sayısı 1249, solunum cihazına bağlı hasta sayısı 387, iyileşen hasta sayısı ise 209 bin 487 oldu.

Evlenen çiftin aracına astığı yazı güldürdü

"YENİ VAKA SAYIMIZ DÜNE YAKIN"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından son verilere ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Yeni vaka sayımız, son günlerdeki ortalamasında. İyileşen hasta sayımızla yeni vaka sayımız arasındaki fark düne yakın. Yoğun bakım, entübe ve riskli gruptaki hasta sayımız yaklaşık aynı düzeyde seyrettiği için vefat sayıları birbirine yakın gerçekleşiyor." 

Evlenen çiftin aracına astığı yazı güldürdü

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡