Fabrice N'Sakala kimdir, nereli, kaç yaşında? Hangi takımda oynuyor?

Gaziantep - Beşiktaş maçında fenalaşıp ambulansla hastaneye kaldırılan Fabrice N'Sakala, şu sıralar internet mecrasında Fabrice N'Sakala kimdir, nereli, kaç yaşında? Hangi takımda oynuyor? sorularıyla aratılıyor. işte bu soruların cevapları ve ayrıntılı bilgiler...

Fabrice N'Sakala kimdir, nereli, kaç yaşında? Hangi takımda oynuyor?

Fabrice N'Sakala kimdir, nereli, kaç yaşında? Hangi takımda oynuyor? soruları şu sıralar internet mecrasında vatandaşlar tarafından sıkça aratılan konular arsında yerini aldı. Bİz de konuyla ilgili tüm detayları haberimizde yer verdik.

FABRİCE N'SAKALA KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

31 yaşında olan Fabrice N'Sakala, 21 Temmuz 1990'da Fransa'da doğmuştur. Seine-Saint-Denis, Le Blanc-Mesnil'de doğan N'Sakala futbol kariyerine AS Bondy'de başladı. Paris banliyölerinden ayrılmadan ve Aube'de Troyes AC'ye trasnfer olmadan önce kulübün genç takımlarında dört yıl geçirdi. Kulübün genç takımlarından piştikten sonra Fransa'nın genç millî takımlarımda forma giydi. Teknik direktör Ludovic Batelli Troyes AC takınına transfer oldu.

İlk profesyonel maçına 9 Eylül 2008'de Angers'a takımına karşında çıktı. N'Sakala'nın ilk maçında Troyes 2-1 galip geldi.

Fabrice N'Sakala kimdir, nereli, kaç yaşında? Hangi takımda oynuyor?

29 Ağustos 2013'te N'Sakala, Pro League takımlarından Anderlecht'e açıklanmayan bir ücret karşılığında transfer oldu ve üç yıllık bir sözleşme imzaladı.

23 Ağustos 2016 tarihinde Süper Lig takımlarından Alanyaspor'a bir yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı. Burada gösterdiği performans ile bir yıl sonra 2017-18 sezonunda bonservisi ile Alanyaspor'a transfer oldu. Üç yıllık sözleşme imzaladı.

19 Ağustos 2020 tarihinde Süper Lig takımlarından Alanyaspor'dan Beşiktaş'a bedelsiz olarak transfer oldu. 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş oyuncuya yıllık 800 bin Euro garanti ücret vericek.Beşiktaş ile ilk maçına 25 Ağustos 2020 tarihinde yunanistan süper lig ekiplerinden Paok takımı ile UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu maçına çıktı. 

Fabrice N'Sakala kimdir, nereli, kaç yaşında? Hangi takımda oynuyor?

HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Sol bek mevkisinde görev yapan Demokratik Kongolu futbolcu, Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta oynamaktadır.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Fransa'nın U17, U18, U19 ve U21 takımlada forma giyen N'Sakala, A millî takım tercihini köklerinin takımı olan Kongo Demokratik Cumhuriyeti millî futbol takımı tercih etti.

Fransa genç millî futbol takımlarında toplam 11 maça çıkan Fabrice N'Sakala bu maçlarda gol atma başarısı gösterememiştir.

Kongo Demokratik Cumhuriyeti takımı ile ilk maçına 28 Mart 2015'te çıkan N'Sakala 11 maçta forma giymiş bu maçlarda gol atma ve asist yapma başarısı gösterememiştir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡