Fatih Altaylı ile Ahmet Hakan arasında reyting tartışması!

Ahmet Hakan ile Fatih Altaylı arasında reyting polemiği çıktı. Ahmet Hakan'ın, "Şubatta en çok izlenen haber kanalı CNN Türk oldu" yazısının ardından patlak veren tartışmada gerçek ortaya çıktı.

Fatih Altaylı ile Ahmet Hakan arasında reyting tartışması!

2 Mart'ta yayınlanan yazısında CNN Türk'ün haber kanalları içinde reyting sıralamasında AB grubunda birinci olduğunu yazan Ahmet Hakan, AB grubunun eğitim düzeyi en yüksek kesimi temsil ettiğini de ifade etti. 

FATİH ALTAYLI, AHMET HAKAN'I YALANLADI

Fatih Altaylı ise Ahmet Hakan'ın yazısının "yalan" olduğunu öne sürdü. "Sallama Hakan, yatsıya kadar bile yanmaz" başlıklı bir yazı kaleme alan Altaylı, "Şubat ayında CNN Türk ne AB ne de başka bir grupta birinci" ifadelerini kullandı. 

Altaylı, CHP'nin CNN ambargosunu da hatırlatarak, düşen izlenme oranlarının saklanmış olabileceğini de ima etti. 

Şubat ayında CNN Türk'ün ortalama izleme payının 1,53; Habertürk'ün ise 2,02 olduğunu iddia eden Altaylı, "Mart ayının ilk iki gününde de değişen bir şey yok.
CNN Türk hala Habertürk’ün arkasında. Üstelik sadece Şubat’ta değil, son 12 ayda da durum aynı, AB kategorisinde Habertürk birinci" diye yazdı. 

REYTİNG VERİLERİNİ PAYLAŞTI 

Fatih Altaylı'nın yazısı üzerine, Ahmet Hakan da cevap vermek için yeni bir yazı kaleme aldı. Hakan, Şubat ayı verilerine yer verdiği yazısında, CNN Türk'ün şubat ayında AB grubunda birinci olduğunu yeniden belirtti.

Ahmet Hakan'ın paylaştığı reyting verileri şu şekilde:

Fatih Altaylı ile Ahmet Hakan arasında reyting tartışması!

AHMET HAKAN'IN MI FATİH ALTAYLI'NIN MI DEDİĞİ DOĞRU?

Haber7'nin elde ettiği bilgilere göre, şubat ayında en çok izlenen haber kanalı, AB grubunda PT'de CNN Türk oldu. CNN Türk'ü Habertürk, Halk TV ve NTV kanalları takip etti. 

Ülke TV ise şubat ayında en çok izlenen haber kanalları arasında 8. sırada yer aldı. 

Kaynak: Haber7

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡