Fatih Portakal'ın küstah çıkışı,sosyal medyada olay oldu

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, dün akşam ki bülteninde yayın esnasında ilginç bir çıkışa imza attı. Yaptığı açıklamada Portakal, Türk askerinin Libya'ya doğalgaz ve petrol için gittiğini iddia etti. Portakal'ın ortaya attığı bu iddia ise, kısa sürede sosyal medya üzerinden büyük tepki topladı.

Fatih Portakal'ın küstah çıkışı,sosyal medyada olay oldu

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'dan, Türkiye'nin Libya anlaşması ile alakalı büyük tartışma yaratacak türden bir açıklama ortaya atıldı. Portakal, Türkiye'nin petrol ve doğalgaz için Libya'ya gittiğini iddia ederken, "emperyalist devlet" imasında bulundu.

Portakal'ın açıklamarı ise şu şekilde: 

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğalgaza muhtaç mıyız? Muhtacız diyor. Türkiye'nin gidiş sebebi belli zaten. Bırakın siz onu Libya'da ezilenler var Hafter darbeci o öyle şu böyle, demokrasi insan hakları, özgürlük; belli Türkiye'nin neden gittiği. Ve neden bir koruma şemsiyesi oluşturmak istediği. Anlaşmanın içeriği belli aslında doğalgaz ve petrol... Türkiye'de bu duruma geldi ya. Emperyalistleri biz niye eleştiriyoruz. İnsanların doğal kaynaklarını sömürüyorlar, onu yapıyorlar bunu yapıyorlar"

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK POLEMİK KONUSU OLDU

Fatih Portakal'ın canlı yayın esnasında sarfettiği sözler, sosyal medya üzerinde büyük polemik konusu haline geldi. Bazı kişiler yaptığı açıklamarda Portakal'a hak verirken, diğer bir kesim ise Portakal'ı suçladı. Twitter'da ise 'Fatih Portakal' ve 'ÖzürDilePortakal' etiketleri kısa sürede trend topic oldu.

640xauto.jpg

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡