Fatih Terim gidiyor mu? Burak Elmas yeni hoca arıyor iddiası!

Şampiyonlar Ligi'nde PSV'ye 5-1'lik farklı skorla yenilerek tur umutlarını mucizeye bırakan ve yoğun eleştiri alan Galatasaray'da flaş bir iddia ortaya atıldı. Yeni başkan Burak Elmas'ın birlikte devam edeceklerini söylediği Fatih Terim yerine yeni bir teknik direktör aradığı iddia edildi.

Fatih Terim gidiyor mu? Burak Elmas yeni hoca arıyor iddiası!

Şampiyonlar Ligi'nde alınan ağır yenilginin ardından Galatasarayda yönetim ve teknik direktör eleştirilerin odağı haline geldi. Böyle bir hezimeti kabul etmeyen sarı kırmızılı taraftar eksiklerin bir an önce giderilmesini istedi. Sabah spor yazarı Erman Toroğluise flaş bir iddia ortaya attı. Toroğlu, Burak Elmas'ın yeni teknik direktör aradığını iddia etti. İşte Erman Toroğlunun yazısı...

"BURAK ELMASI'IN HEDEFİ 1 YILLIKTI"

"Yeni başkan Burak Elmas seçimden önce bir yakın arkadaşıma -Galatasaraykongre üyesi bu arkadaş- diyor ki, "Almanyada ve Güney Amerika'da genç teknik direktör arıyorum" diyor. "Ama kazanırsam FatihTerim'le 1 yıllık sözleşme yapacağım" diyor. Hedefini böyle belirliyor. Ama kazandıktan sonra FatihTerim'le 3 yıllık mukavele yapıyor. FatihTerim geçen yönetimden yaptığı anlaşmaya göre 18 milyon lira alacakken şimdi senede 3 milyon Euroalıyor. Ne ala dünya. Ben şimdi Burak Elmas'a soruyorum; yarın FatihTerim'i göndermeye kalkarsan tazminat ister mi istemez mi? Ama şu çok net; Galatasaraybaşkanı seçilmek için teknik direktöründen icazet alırsan, arkasına sığınırsan, tabiri caizse Terim'e gebe kalırsan başkan olmak için sonuçlarına katlanırsın. Zannediyorum bu da çok uzun sürmez. Tecrübelerime dayanarak yazıyorum. 

KÖTÜ FUTBOL TESADÜF MÜ?

"Yeni başkan Burak Elmas diyor ki, "Geçen yönetim transfer limitini aşmış." Yani Başkan ayağına kurşun sıkıyor. Şu ana kadar TFF'den tık yok. Burak Elmas'ın resmen yaptığı bir ihbar, yani kulübü TFF'ye ihbar ediyor. Şu ana kadar da bir eylem yok. Şunu da yazmadan geçemeyeceğim: Maçlar böyle giderse acaba Burak Elmas bu limitleri aşar mı aşmaz mı FatihTerim'in kılavuzluğunda? Bunu merak ediyorum. A Milli Takım'ın rezalet futbolu ve arkasından Galatasarayın rezalet futbolu tesadüf mü? Hayır... Peki Sivassporun oyunu ve neticesi tesadüf mü? Ona da hayır... Dört büyük takım yıllar önce başarılı sezonlar geçirdiler ama şu an hepsi tarihleriyle yaşıyorlar. Mezarlıklara bakın, vazgeçilmeyenler ile doludur. Gerçekler acı, yalanlar tatlı... Dört Büyükler'in son yıllarda yaptığı harcamalara ve neticelere bakın. Bir de Türkiyede bazı takımların harcamalarına, oynadıkları futbol ve aldıkları neticelere bakın. Sivasspor Alanyaspor son zamanlarda Hatayspor FatihKaragümrük... Bunlar mütevazı bütçeyle, borç yapmadan, yöneticilerin televizyonda yalan söylemine bakmadan yollarına gidiyor."

BEŞİKTAŞ SAĞLIK EKİBİ NEDEN YERİNDE DURUYOR?

"Beşiktaş geçen yılın şampiyonu hak etti mi etti. Dar kadroyla iyi iş yaptı. Aboubakar'a (yanda) son oynamadığı maçlarda şüpheyle bakıyordum. Yaptığı mukaveleye göre 1 maç daha oynarsa sözleşmesi uzayacaktı. Menajeriyle birlikte anlaştı ve oynamadı. Beşiktaşyönetimine soru sorduğumuzda, yönetim, "Evet sakat, sağlık ekibi bu yönde rapor veriyor" dediler. Ama şimdi gördük ki bu beyanatlar yalanmış. Eğer Sağlık Kurulu Aboubakar'a sakat diyorsa şu an yerinde neden duruyor? Hastaneden rapor alırsın, ona göre konuşursun. Beşiktaşyönetimi yana yakıla forvet arıyor. Aboubakar'a çok az zam yapsaydınız şu anda sağda solda santrfor dilenmezdiniz."

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡