Fatih Terim'e olan öfke bir türlü dinmiyor

Galatasaray'a deplasmanda 2-1 kaybederek şampiyonluğu elinden kaçıran Başakşehir'in taraftarları, Fatih Terim isminin statlarından kaldırılmasını talep etti. Başakşehir Kulübü'nün de Fatih Terim ismini stattan kaldırmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Fatih Terim'e olan öfke bir türlü dinmiyor

Fatih Terimin sahadaki hareketleri ve yaptığı sert açıklamalarından dolayı üzerine yapışan kabadayı tanımı yüzünden taraftarlar tarafından protesto edildi.

Spor Toto Süper Lig'in büyük bölümünü önde götürmesine rağmen son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından 33. haftadaki Galatasaraydeplasmanında aldığı 2-1'lik mağlubiyetle şampiyonluğu sarı-kırmızılılara kaptıran Başakşehirde taraftarlardan yönetime Fatih Terimisteği geldi.

Stadının adı 3. İstanbul Fatih TerimStadı olan turuncu-lacivertlilerin taraftarları, gergin atmosferde geçen maçta çıkan olaylar nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Fatih Terimin isminin, statlarından kaldırılmasını istedi.

Fatih Terim'e olan öfke bir türlü dinmiyor

Stadyum önünde bir pankart açan taraftarlar, Fatih Terimin yüzünün bulunduğu görsele çarpı işareti atarken "Sahte kabadayının ismini stadımızda istemiyoruz" ifadelerini kullandı. Taraftarların, Başakşehiryönetim kuruluna da bu doğrultuda bir talepte bulunduğu öğrenildi.

BaşakşehirKulübü'nün de stattan Fatih Terimismini kaldırmak için harekete geçtiği belirtildi. Yönetim, yapacağı ilk toplantıda bu konuyu değerlendirip karar alacak ardından da TFF ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne başvuracak.

Başakşehirli taraftarların paylaşımı şöyle:

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡