Fenerbahçe Avrupa'nın en zayıf takımına yenilmesine rağmen bir üst tura çıktı

Fenerbahçe, Spor toto süper ligdeki başarısız sonuçların ardından, gruptaki son maçında Spartak Trnava'ya 1-0 yenilmesine rağmen kupada bir üst tura çıktı.

Fenerbahçe Avrupa'nın en zayıf takımına yenilmesine rağmen bir üst tura çıktı

 Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki son maçında deplasmanda Slovakya'nın Spartak Trnava takımına konuk oldu fenerbahçe ligdeki götü sonuçlarının ardından avrupanın en güçdüs takımı sayılan Spartak Tırnıva'ya da yenilerek taraftarlarını üzmeye devam ediyr. Fenerbahçe bu mağlubiyete rağmen kupada bir üst tura çıktı.. Sarı-lacivertliler, ilk 5 maç sonunda 8 puanla grubu 2. sırada bitirmeyi ve üst turu garantilemişti.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun son hafta maçında Fenerbahçe, Spartak Trnava'ya konuk oldu. Daha önce grubu ikinci sırada bitirmesi kesinleşen Fenerbahçe, sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.
 

Spartak Trnava'nın golü 41. dakikada Kubilay Yılmaz'dan geldi. Golün asistini yapan isim ise Erik Grendel oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısından gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe, Spartak Trnava'ya 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe 8 puanla grubu ikinci sırada tamamladı. Spartak Trnava ise 7 puanla grubu üçüncü sırada bitirdi.
 

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakibi 17 Aralık Pazartesi günü belli olacak.

STAT: Antona Malatinskeho
HAKEM: José María Sanchez Martinez
SAAT: 23.00
YAYIN: beIN SPORTS2

İLK 11'LER

SPARTAK TRNAVA: Chudy, Toth, Godal, Oravec, Jirka, Gressak, Skhirtladze, Grendel, Tchanturishvili, Kubilay Yılmaz, Bakos
TEKNİK DİREKTÖR: Latal

FENERBAHÇE: Harun, Şener, Yiğithan, Skrtel, Reyes, Jailson, Isla, İsmail, Barış, Mahsun, Slimani
TEKNİK DİREKTÖR: E. Koeman

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡