Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ü yeniden kadrosuna kattı

Fenerbahçe, Beşiktaş'tan ayrılan eski sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül'ü kadrosuna kattığını açıkladı.

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ü yeniden kadrosuna kattı

Beşiktaştan ayrılan  sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül eski kulübü Fenerbahçeye transfer oldu. Fenerbahçe35 yaşındaki futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Sarı Lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada,"Kulübümüz Gökhan Gönülü 1+1 yıllığına renklerine bağladı. Çubuklu formamız altında 9 sezonda 6 şanlı kupa kazanan Gökhan Gönüle, Saracoğlu çimlerinde taraftarlarımızın limit tanımayan sevgisi ve desteğiyle yaşanacak nice başarılar diliyoruz.Yuvana hoş geldin Gökhan Gönül" ifadelerine yer verildi.

TFF'YE GÖNDERME

Öte yandan kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan videoda, sarı-lacivertli takımda giyeceği 77 numaralı formayı üzerinden çıkaran Gökhan Gönül TürkiyeFutbol Federasyonunun 2020-2021 sezonu için belirlediği takım harcama limitlerinden dolayı kulübe destek veren taraftarlara teşekkür amacıyla 12 numaralı formayı giyerek, "Sevgi limit tanımaz, biz Fenerbahçeliyiz."cümlesini kullandı.

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ü yeniden kadrosuna kattı

BEŞİKTAŞ'A VEDA ETTİ

Beşiktaşa veda eden Gökhan Gönül Twitterhesabından yaptığı açıklamada, "BeşiktaşKulübü'nde birlikte çalıştığım başkanlarıma, hocalarıma, yöneticilerime, takım arkadaşlarıma, teknik ekibe ve Beşiktaştaraftarına her şey için teşekkür ediyorum. Beşiktaşcamiası; Bana ve aileme gösterdiğiniz özene teşekkür ederim. Taraftarlar hakkını helal etsin. Benden yana varsa hakkım sonuna kadar helaldir" ifadelerine yer verdi.

 

DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Transferinin ardından FB TV'ye bağlanarak açıklamalarda bulunan Gökhan Gönül“Ailesinden bir süre uzak kalmış, sonunda yuvasına geri dönen biri olarak bugün hislerimi kelimelerle ifade etmek inanın bana çok zor. Belki kariyerim boyunca birçok röportaj verdim, birçok canlı yayına bağlandım. Hiç bu kadar heyecanlandığımı, bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum. O yüzden çok fazla da hatta da kalmak istemiyorum. Çünkü imza töreninde de Allah izin verirse birçok şey konuşmak isterim. Burada kısa bir şey söylemek istiyorum. Tekrar bana bu formayı giymeyi nasip eden Allah’a, vesile olan Başkanım Ali Koçve Yönetim Kuruluna, Emre Belözoğluna ve Fenerbahçeli herkese teşekkür ediyorum. Çok fazla da bir şey söylemek istemiyorum şu an. İnşallah imza töreninde birçok şeyi konuşuruz. Birçok şeyi paylaşırız." şeklinde konuştu.

"KAZANILACAK ŞAMPİYONLUKLARA KATKI VERMEK İÇİN GELİYORUM"

 "Ben Gökhan Gönülolduğum yerde, kanımı akıttığım forma için ter dökmek, bu camiaya hak ettiği mutluluğu yaşatmak için geri döndüm. " diyen Gönül," Adım sosyal medyada dolaşırken birçok insan ‘jübilesini yapmaya geliyor’ diyor. Ben Başkanımıza da bunu söyledim. İnşallah futbolu bırakmaya karar verdiğim gün jübilemi burada yaparım. Ama benim gelişimin amacı jübile yapmak değil. Kazanılacak şampiyonluklara katkı vermek için geliyorum. İnşallah bunu da yapacağım. 9 sene boyunca burada top oynadım ve A’dan Z’ye bütün taraftarımız sahada bu forma için neler yapabileceğimi çok iyi biliyor. Yine aynı Gökhan’ı tekrar izleteceğimden kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ü yeniden kadrosuna kattı

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡