FETÖ'cüler devletin gizli belgelerini PKK'ya vermiş

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ soruşturmalarında yakalanan ve itirafçı olan mahrem imam Y.U. çok konuşulacak itiraflarda bulundu. Mahrem imam Y.U. ,çözüm sürecinin sekteye uğraması için devlete ait çok gizli belgelerin PKK'ya sızdırıldığını söyledi.

FETÖ'cüler devletin gizli belgelerini PKK'ya vermiş

FETÖ'nün hainlikleri günden güne ortaya çıkmaya devam ediyor. FETÖ'nün terör örgütü PKK ile işbirliği yaptığı ve çok gizli belgeleri sızdırdığı ortaya çıktı. FETÖ soruşturmasıyla yakalanan mahrem imam Y.U, çözüm sürecinin sekteye uğraması için çalışma yürüttükleri ve gizli çok gizli bilgi-belgeleri PKK'ya temin ettiklerini söyledi

FETÖ soruşturmasında yakalandıktan sonra itirafçı olan mahrem imam Y.U., Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da görev yapan askerlerin isimlerinin PKK'ya verildiğini söyledi.
15 Temmuz'da kanlı bir darbe girişimiyle milletin iradesine el koymak isteyen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), milletin tokadını yedikten sonra çil yavrusu gibi dağıldı.

FETÖ'ye yönelik başlatılan soruşturmalar kapsamında, çok sayıda kişi yakalandı. Bunlardan bazıları da itirafçı oldu.

Örgütün mahrem imamlarına yönelik yapılan operasyonlarda yakalanan ve itirafçı olan Y.U., FETÖ ile PKK arasındaki ilişkiyi anlattı.

GİZLİ BELGELER PKK'YA VERİLDİ

Y.U., "Bizden özelikle PKK ile ilgili gizli bilgi ve belgeleri temin etmemiz istenirdi. İstihbarat ve devletin önemli kurumlarındaki örgüt mensupları aracılığıyla bu bilgi-belgeleri alıyorduk.

FETÖ çözüm sürecinin sekteye uğraması, çözüm sürecinin bitmesini istiyordu, bunun için çalışma yürütüyordu. Devlete ait çok gizli bilgi-belgeler PKK'ya sızdırıldı.

SIZDIRILAN BİLGİLER YÜZÜNDEN ASKER VE POLİSLER ŞEHİT OLDU

PKK'ya sızdırılan bilgiler nedeniyle o dönem Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan çok sayıda asker, polis ve köy korucusu şehit oldu. O şehitler nedeniyle vicdan azabı çekiyorum." ifadelerini kullandı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡