Fikret Orman 5.kez Beşiktaş Başkanı seçildi

Beşiktaş kulübünde bu gün yapılan olağan seçimli kurulu'nda Fikret Orman, kazanarak 5. kez Beşiktaş kulbünün yeniden başkanı seçildi

Fikret Orman 5.kez  Beşiktaş Başkanı seçildi


Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda 17. sandık sonunda 2423 oy alan Fikret Orman, 5. kez başkan seçildi. 

Beşiktaş Kulübü'nde başkan yeniden Fikret Orman seçildi. Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda 17. sandık sonunda Fikret Orman'ın başkanlığı seçildi. Hürser Tekinoktay ile başkanlık yarışına giren Orman, 17. sandık sonucunda 2423 oy aldı ve 5. kez başkan seçildi.
 

Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda Fikret Orman, yeniden başkan seçildi.

Beşiktaş Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda 20 sandıkta kullanılan oyların sayımı başladı.

1, 2, 3 ve 4 nolu sandıklardan çıkan oylar şöyle;

-----1 NOLU SANDIK

Fikret Orman: 222

Hürser Tekinoktay: 53

Boş: 2

Geçersiz: 3

Kullanılan oy: 280

-----2 NOLU SANDIK

Fikret Orman: 198

Hürser Tekinoktay: 72

Geçersiz: 5

Kullanılan oy: 275

-----3 NOLU SANDIK

Fikret Orman: 182

Hürser Tekinoktay: 60

Boş: 2

Geçersiz: 9

Kullanılan oy: 253

----- 4 NOLU SANDIK

Fikret Orman: 160

Hürser Tekinoktay: 54

Boş: 16

Geçersiz: 2

Kullanılan oy: 232

Beşiktaş Kulübünün olağan seçimli genel kurul toplantısı başladı.

BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen genel kurulda, mevcut başkan Fikret Orman ile Hürser Tekinoktay, 3 yıllık yeni dönem başkanlığı için yarışacak.

Kongrede, aidatlarını yatıran 14 bin 204 üye, 20 sandıkta oy kullanabilecek. Fikret Orman beyaz, Hürser Tekinoktay ise sarı renkli zarfla genel kurulda başkanlık yarışı verecek.

Ayrıca, genel kurulda denetim, disiplin ile seçme ve sicil kurullarında da seçim olacak. Seçme ve sicil kurulunda 3, denetim ile disiplin kurullarında ise ikişer liste seçime girecek.

Genel kurulda oy verme işlemi sona erdi ve oy sayımı başladı.

Fikret Orman 5.kez Beşiktaş Başkanı seçildi

İşte kongrede yaşanan gelişmeler...

DİVAN BAŞKANI ATIF KEÇECİ OLDU

Beşiktaş'ta gerçekleşen Seçimli Olağan Genel Kurul'da Divan Başkanlığı'na oy çokluğuyla Atıf Keçeci seçildi.

Beşiktaş'ta bugün yapılacak olan ve Fikret Orman ile Hürser Tekinoktay'ın yarışacağı Olağan Seçimli Genel Kurul öncesinde Divan Başkanlığı'na Atıf Keçeci seçildi. Şeref Nasır ile birlikte Atıf Keçeci'nin aday gösterilmesi sonrasında oy çokluğuyla Atıf Keçeci, Divan Başkanı olurken, Şeref Nasır'a destek verenler, oyların sayılmaması nedeniyle duruma tepki gösterdi. Atıf Keçeci'nin Divan Başkanı seçilmesinin ardından gündem açıldı.

Fikret Orman 5.kez Beşiktaş Başkanı seçildi

HÜRSER TEKİNOKTAY: "BEŞİKTAŞ'IN HAKKI MASADA YENMEYECEKTİR"

Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekinoktay, seçim öncesinde yaptığı konuşmada ekibini tanıtırken sert ifadeler de kullandı. Kendi dönemlerinde kimsenin kulübe fatura kesemeyeceğini söyleyen Tekinoktay, Beşiktaş'ın hakkının da masada yenmeyeceğini söyledi.

Beşiktaş'ta gerçekleşen Olağan Seçimli Genel Kurul'da oy kullanma işlemi öncesinde konuşan Başkan Adayı Hürser Tekinoktay, ekibini tanıtırken, projeleriyle ilgili de bilgi verdi. Göreve gelmeleri halinde özellikle altyapıya yapılacak olan Tekinoktay, projelerinin içinde inşaat olmadığını belirterek, "Biz spor kulübüyüz. AVM yapmak ya da Bolu Gerede'de kamp tesisi yapmak bizim işimiz değil. Lazio'yla Chelsea'yle yapacağımız maçlarla lige hazırlanmamız gerekiyor. Profesyonel ekibimizle de 10 milyona futbolcu almayacağız, 250 bine futbolcu alıp parlatıp büyük paralara biz satacağız" dedi.

Tekinoktay, sportif direktörlük konusunda da Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden John Benjamin Toshack'la anlaştıklarını söyledi. Kombine kart sahiplerinin kulübe üye olması gerektiğini de sözlerine ekleyen Tekinoktay, "Beşiktaş'ın dinamiği taraftarıdır. Kombine kart sahibi olanların hemen kongre üyesi yapılması gerekiyor. Hedeflerimizden birisi budur. Barcelona, Benfica, Bayern Münih kulüplerinin kongre üye sayısı 200 binin üzerinde. Portekiz nüfusundan daha fazla taraftarı olan bir kulübüz, Benfica'dan daha az üyemiz var. İlk 3 yılda 100 bin üye sayısına, ikinci 3 yılda ise 200 bin bandını geçip bu anlamda 4 büyük kulüpten birisi olması gerekiyor Beşiktaş'ın. Bunun ticari geri dönüşü de var. İyi bir reklam kampanyasıyla kulübe çok önemli bir geri dönüş sağlanabilir" diye konuştu.

"BİZİM DÖNEMİMİZDE KİMSE KULÜBE FATURA KESEMEZ"

Beşiktaş'ın özellikle masada hakkının yendiğini söyleyen Tekinoktay, "Biz şerefiyle oynayan ve hakkıyla kazanan bir takımız. Kaybederken de hakkımızla kaybeden bir takımız ama masa başında kaybeden bir takım olmayacağız. Bizim dönemimizde kimse fikstürü bizden önce düzenleyemez, bizim dönemimizde emekliliği gelmiş olan hakemleri kimse bizim maçlarımıza gönderemez. Beşiktaş'ın hakkı masada yenmeyecek. Fikret Orman kazanırsa, ben kendisinin her zaman destekçisiyim ve eğer bu kavganın içinde olacaksa ve bana ne görev verirse, ben bu kavganın içinde olurum. Bizim yönetim kurulumuzda kimse kendi kulübüne fatura kesemez ve kesemeyecektir" diyerek sözlerini tamamladı.

Fikret Orman 5.kez Beşiktaş Başkanı seçildi

FİKRET ORMAN: "GÜZEL BİR KONGRE OLSUN"

Tekinoktay'ın ardından söz alan Fikret Orman, "Hocanın ekibini tanıtması normal. Bunun zaman alması da normal. Bugün Pazar. Güzel bir gün kongre olsun. Herkese kolay gelsin. Hepinizi saygılarımla selamlıyorum" dedi.

BEŞİKTAŞ'TA OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI

Beşiktaş Kulübünün olağan seçimli genel kurul toplantısında oy verme işlemi başladı.

BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen kongrede aidatlarını yatıran 14 bin 204 üye, 20 sandıkta oy kullanabilecek.

Oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek.

Genel kurulda mevcut başkan Fikret Orman ile Hürser Tekinoktay, 3 yıllık yeni dönem için yarışıyor.

FİKRET ORMAN OYUNU KULLANDI

Beşiktaş Kulübünün olağan seçimli genel kurulunda yeniden başkanlığa adaylığını koyan Fikret Orman, oyunu kullandı.

Orman, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen kongrede 1 numaralı sandıkta oy verdi.

HÜRSER TEKİNOKTAY OYUNU KULLANDI

BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurulda başkan adaylarından Hürser Tekinoktay, 2 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Seçimli genel kurulda saat 15.00 itibarıyla 4 bin 213 üyenin oy kullandığı açıklandı.

OY KULLANAMADAN DIŞARI ÇIKARTILDILAR!

Beşiktaş Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda oy kullanma işlemi devam ederken gergin anlar yaşandı. Dün yapılan mali kongrede Metal-İş sendikası üyesi ve Beşiktaşlı olmadıkları iddia edilen kongre üyelerinin oy kullandığı sırada salonda bulunan diğer üyeler tepki gösterdi.

Kongre üyeleri uzun süre 'Sendika dışarı' ve 'Beşiktaş'ın sahibi taraftarıdır' diye tempo tuttu. Gerginlik bir süre devam ederken polis ekiplerinin olaya müdahale edip sendika üyelerini salon dışına çıkartmasıyla sona erdi.

Salon dışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çakır Baran, "İskenderun'dan oy kullanmak için geldim. Benim oy hakkım elimden alınıyor. Böyle bir şey olamaz. Beşiktaşlı olmadığım söyleniyor. Böyle bir şey asla olamaz. Bunu ispat etsinler ben her türlü cezaya razıyım. Yaptıkları bütün ithamları da kabul ediyorum" dedi.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU, BİR ÜYEYLE TARTIŞTI

Beşiktaş Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, kongre sırasında bir üyeyle gergin anlar yaşadı. Araya girenler, olayın büyümesini engelledi.

Beşiktaş'ta yaşanan Olağan Seçimli Genel Kurul'Da Beşiktaş Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bir üyeyle gergin anlar yaşadı. Türk Metal Sendikası üyelerinin salondan çıkarılmasını isteyen bazı üyeler, oy kullanılan alanları kontrol ederken, perdeleri kaldırıp içerideki kişilere baktı. Bunun üzerine Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise, "Perdeyi nasıl kaldırırsın. İnsanlar gizli oy kullanıyorlar, yaptığınız iş yanlış" ifadelerini kullandı. Kongre üyesinin de Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na tepki göstermesi üzerine ortam gerildi. Araya girenler olayın büyümesini engelledi.

SANDIKLAR KAPANDI, OY SAYIMI BAŞLADI

Beşiktaş'ta gerçekleşen Olağan Genel Kurul'da oy verme işleminin hemen ardından tutanaklar toplantı ve sandıklar açılarak oy sayma işlemi başladı.

Beşiktaş'ta Fikret Orman ve Hürser Tekinoktay'ın yarıştığı Olağan Genel Kurul'da oy verme işleminin bitmesinin ardından Kongre Divan Kurulu, tutanakları topladı ve oy sayısını açıkladı. Saat 17.00 itibariyle 4 bin 899 üye oy kullandı. Kongre Divan Kurulu, tutanakların hesaplanmasının ardından oy sayma işlemine geçti.

YÖNETİM KURULUNDA ÜYE SAYISI DÜŞECEK

Beşiktaş Kulübünde bugünkü seçimden itibaren bir başkan ve 13 yönetim kurulu üyesi görev yapacak.

Siyah-beyazlı kulübün 15 Eylül 2018'de gerçekleştirilen tüzük tadil kongresinde kulüp yönetim kurulu üye sayısının 16'dan 14'e düşmesi yönündeki talep kabul edilmişti.

Buna göre, geçmiş dönemlerde bir başkan, 10 asıl ve 5 yedek üyenin görev aldığı siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu, yeni dönemde bir başkan, 8 asıl ve 5 yedek olmak üzere 14 kişiden oluşacak. Yapılan bu değişiklik, 1 Ocak 2019'da yürürlüğe girmişti.

FİKRET ORMAN'IN LİSTESİ

Fikret Orman'ın yönetim kurulu aday listesinde şu isimler yer alıyor:

Asıl üyeler: Serdal Adalı, Umut Güner, Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ahmet Kavalcı, Hüseyin Yücel, Doğan Küçükemre

Yedek üyeler: Hüseyin Mican, Hakan Özköse, Erdal Karacan, Melih Aydoğdu, Serkan Yazıcıoğlu

HÜRSER TEKİNOKTAY'IN LİSTESİ

Hürser Tekinoktay'ın yönetim kurulu aday listesi ise şu isimlerden oluştu:

Asıl üyeler: Tamer Mert, Emre Esen, Yağmur Sağnak, Levon Kamer Dökmeciyan, Ercan Özcan, Nilay Yılmaz, Mehmet Bilal Özokur, Ersan Aksoylu

Yedek üyeler: Aker Çıtak, Murat Guci Geçgil, Mehmet Terzi, Engin Bayraktutan, Mehmet Serkan Ergin

 

 


 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Nüfus oranında korkutan gelişme! TÜİK 2023 nüfus verilerini açıkladı! Çocuk sayısı en çok artan ve azalan iller hangisi?
Nüfus oranında korkutan gelişme! TÜİK 2023 nüfus verilerini açıkladı! Çocuk sayısı en çok artan ve azalan iller hangisi?
Türkiye'nin gündemini sarsan Dilara G.'nin, gazeteci Uğur Dündar'a açtığı davada flaş gelişme!
Türkiye'nin gündemini sarsan Dilara G.'nin, gazeteci Uğur Dündar'a açtığı davada flaş gelişme!
Sur Belediyesi devir teslim töreninde skandal görüntüler! DEM Partililerden Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaretler
Sur Belediyesi devir teslim töreninde skandal görüntüler! DEM Partililerden Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaretler
Promosyon savaşı büyüyor! Akbank 35 bin TL verecek
Promosyon savaşı büyüyor! Akbank 35 bin TL verecek
Çok Okunanlar
Sur Belediyesi devir teslim töreninde skandal görüntüler! DEM Partililerden Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaretler
Sur Belediyesi devir teslim töreninde skandal görüntüler! DEM Partililerden Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaretler
Türkiye'nin gündemini sarsan Dilara G.'nin, gazeteci Uğur Dündar'a açtığı davada flaş gelişme!
Türkiye'nin gündemini sarsan Dilara G.'nin, gazeteci Uğur Dündar'a açtığı davada flaş gelişme!
Nüfus oranında korkutan gelişme! TÜİK 2023 nüfus verilerini açıkladı! Çocuk sayısı en çok artan ve azalan iller hangisi?
Nüfus oranında korkutan gelişme! TÜİK 2023 nüfus verilerini açıkladı! Çocuk sayısı en çok artan ve azalan iller hangisi?
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Yorumlananlar
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…