Filament İplik Üretim İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Filament İplik Üretim İşçisi maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Filament İplik Üretim İşçisi iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Filament İplik Üretim İşçisi iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Filament İplik Üretim İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Filament İplik Üretim İşçisi görev tanımı nedir, Filament İplik Üretim İşçisi ne iş yapar, Filament İplik Üretim İşçisi olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Filament İplik Üretim İşçisi mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Filament İplik Üretim İşçisi Tanımı;

 Polimerin filamente dönüşmesinin ve filamentin iplik oluş aşamalarının, ayrıca bu makinelerin temizlik ve bakım işlemlerini yapma bilgi ve becerisine sahip kişidir.

Filament İplik Üretim İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 Filament İplik Üretim İşçisi Maaşları

Filament İplik Üretim İşçisi maaşı ortalama aylık 15053 _TL’dir. En düşük Filament İplik Üretim İşçisi maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 21600 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Filament İplik Üretim İşçisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Filament İplik Üretim İşçisi İş İlanları İçin Tıklayın

Filament İplik Üretim İşçisi Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : İlköğretim

kac-para.jpg

Filament İplik Üretim İşçisi Ne İş Yapar?

Filament İplik Üretim İşçisi; İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

Filament İplik Üretim İşçisi Meslek Ana Grubu :

Tesis Ve Makine Operatörleri Ve Montajcılar

Meslek Alt Ana Grubu :

Sabit Tesis Ve Makine Operatörleri

Meslek Grubu :

Tekstil, Kürk Ve Deri Ürünleri Makine Operatörleri

Meslek Birim Grubu :

Elyaf Hazırlama, Bükme Ve Sarma Makineleri Operatörleri

Filament İplik Üretim İşçisi Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Filament İplik Üretim İşçisi mesleğinin meslek kodu 8151.57 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Filament İplik Üretim İşçisi maaşlarına ek sizlerde Filament İplik Üretim İşçisi mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN