FLASH TV frekans 2023 (şifresiz) | FLASH TV Nasıl İzlerim?

FLASH TV frekans bilgilerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TÜRKSAT 4A şifresiz olarak SD yayın yapan FLASH TV güncel frekans bilgilerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Peki; FLASH TV Nasıl İzlerim? İşte FLASH TV frekans 2023 (şifresiz)...

FLASH TV Türksat 4A Frekans bilgileri burada.! Haberimiz 2023 tarihinde TÜRKSAT resmi web sitesi üzerinden edinilen bilgilere göre hazırlanmıştır.

Türksat uydusunda ŞUBAT 2023 itibari ile 55 adet şifresiz HD kanal bulunuyor. SD kanallar ile aynı içerikleri yayınlıyorlar ve bu sebeple SD’de mi kalsam gibi bir şey düşünmeniz gerekmiyor. (Tabi sinyal sorunu yaşamıyorsanız..) HD şifresiz yayın yapan kanallar listesi için tıklayın

FLASH TV frekans 2022 (şifresiz) | FLASH TV Nasıl İzlerim?

FLASH TV UYDU FREKANSI 2023 (ŞİFRESİZ)

FLASH TV uydu, kablolu yayın, digitürk, teledünya, Turkcell TV, Tivibu gibi sistemler üzerinden izlenebiliyor. Türksat uydusundan yayın yapan FLASH TV kanalını uydu alıcınıza yüklemeniz için gereken Türksat frekans bilgisi aşağıdadır.

Kanal adı: FLASH TV
Uydu: Türksat
Frekans: 12685
Sembol Oranı: 30000
Polarizasyon: V - Dikey
FEC: 3/4+

FLASH TV frekans 2022 (şifresiz) | FLASH TV Nasıl İzlerim?

Eğer uydu alıcınıza yukarıdaki frekansı girmenize rağmen Flash TV eklenmiyorsa, kanal, daha önceden uydu alıcınıza eklenmiş aynı frekansta yayın yapan başka bir kanalın üzerine gelmiş olabilir. Bu nedenle arama yapmalısınız. “Flash TV HD” ismini arayın veya kanal listesinden bu frekansta yayın yapan kanalları bulmaya çalışın ve ismi farklı olsa da kanalı açarak Flash TV olup olmadığını kontrol edin.

FLASH TV frekans 2022 (şifresiz) | FLASH TV Nasıl İzlerim?

FLASH TV NASIL İZLERİM?

FLASH TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın.

Uydu adı kısmında "Türksat 4A" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans, . Polarizasyon, Sembol kısmına kısmına yukarıda yer alan frekans bilgisini girin ve işlem tamamdı.

Cihazın Marka ve Modeline Göre kanal ekleme ayarlama işlemlerini aşağıdaki linklerden faydalanarak gerçekleştirebilirsiniz.

SD YAYINLAR İLE HD YAYINLAR ARASINDA FARK VAR MI?

Eğer tv kanalı gerçekten HD yayın yapıyorsa ve donanımlarınız gerçek HD donanımlar ise kalite farkını gerçekten hissedebiliyorsunuz. Ayrıca HD adını alan her kanal HD keyfi yaşatmıyor, HD yayın yapan kanallarda 7/24 HD kalitede içerik yayınlamıyorlar. Ama buna rağmen Türksat uydusundaki HD kanalların genelinde kalite gayet iyi.

Türksat 4A Uydusu HD Kanal Listesi ile HD kalitede yayın yapan kanalları listemiz üzerinden güncel frekansları ile bulabilir, Türksat 4A Uydusu HD Kanal Listesi ile Türksat uydusunda hangi TV kanallarının HD yayın yaptığını öğrenebilir ve kaliteli bir sunum ile TV’niz ile HD izleme keyfini yaşayabilirsiniz.

9
10
6
3
6
31
17
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN