Friends özel bölümü çekildi bile! Dizinin başrolü açıkladı

Friends özel bölüm çekileceği geçen ay duyurulmuştu. Ancak koronavirüs sebebiyle ertelenmesi, dizinin sevenlerini oldukça üzmüştü. Dizinin Joey'i katıldığı bir programda bölümün çoktan çekildiğini ve hazır olduğunu duyurdu.

Friends özel bölümü çekildi bile! Dizinin başrolü açıkladı

Friends dizisinin özel bölümüne koronavirüs engeli gelmişti ki başrol oyuncusundan aslında çoktan çekildiğine dair bilgi geldi.

Yayınlandığı dönem izlenme rekorları kıran Friends, uzun zaman önce bitmesine rağmen hayranları hala bunu kabullenemedi ve yıllardır ekibin yeniden bir araya gelip dizinin tekrar çekilmesi için yapım şirketine baskı yaptı. Bunun üzerine HBO Max müjdeli haberi verdi ve özel bir bölüm çekileceğini duyurdu.

Geçen ay ise dizinin özel bölümünün corona virüsü nedeniyle yapılamadığı haberleri, hayranlarında büyük bir hayal kırıklğı yarattı. Ne var ki dizide Joey karakterini canlandıran Matt LeBlanc, çıkan haberleri yalanladı ve bölümün hazır olduğunu açıkladı.

DİZİNİN JOEY'İ AÇIKLADI

The Kelly Clarkson Show’un yeni bölümüne konuk olan LeBlanc, çekimin yapılıp yapılmadığı sorusuna olumlu cevap verdi ve “Altımız birlikte eski güzel günlerden bahsediyoruz. Beklendiği gibi, grubu senaryo olmadan bir araya getirdik. Bu, bir bölümden daha fazlası” dedi. Yayın tarihi ile ilgili bir bilgi verilmese de, LeBlanc’ın konuşmaları doğrultusunda, pandemi bitince izleneceği anlamı çıkıyor…

Friends özel bölümü çekildi bile! Dizinin başrolü açıkladı

Friends özel bölümünün çekimlerinin ne zaman yapıldığı belli değil. Bunu tam olarak röportajdan anlamamız mümkün değil ancak, LeBlanc'ın güncellemesi, 26 Mart'ta Jimmy Kimmel Live'de yer alan ve prodüksiyonun aşamasının gerçekleşmesinin beklendiğini doğrulayan Courteney Cox'un haberinin üzerine bilgiyi daha da sağlamlaştırmış oluyor. Kısacası, bölüm hazır ve salgın izin verdiğinde post prodüksiyon aşamasıyla izlenebilir hale gelecek.

Friends özel bölümü çekildi bile! Dizinin başrolü açıkladı

Orijinal dizi gibi yeniden çevrimde de Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer başrolleri paylaşacak.

Friends, yayınlandığı yıllarda ABD’de 52,5 milyon kişi tarafından izlendi. 2000’li yıllarından en çok izlenen dizinin Türkiye’de de geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡