Futbol topunu değiştirmeyen çalışan canından oluyordu

Bursa'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı,kırtasiye ürünleri ve hediyelik eşyalık satan bir dükkandan aldıkları futbol topunu değiştirmek isteyen 3 kişi olumsuz cevap alınca kan gövdeyi götürdü. Ardından İş yeri çalışanı N.İ'yi yanlarında getirdikleri cop ile darbettiler.

Futbol topunu değiştirmeyen çalışan canından oluyordu

Bursa'da bir kırtasiyede insanın kanını donduran bir olay yaşandı. Aldıkları futbol topunu değiştirmek isteyen 3 kişi,dükkan sahibinden olumsuz yanıt alınca dükkan sahibini darp ettiler. Olayın hemen sonrasında dükkan çalışanı N.İ'nin kafasına 60 dikiş atıldı.

"FUTBOL TOPU İÇİN 60 DİKİŞ"

Olay geçtiğimiz Kasım ayında Nilüfer ilçesi Ertuğrulkent Mahallesi'nde bir iş yerinde meydana geldi. Ortaya atılan iddialara göre,akşam saatlerinde kırtasiye ve hediyelik eşya satan dükkana gelen 3 kişi,bir futbol aldılar ve ardından aldıkları topu beğenmeyip değiştirmek istediklerini söylediler. Bunun üzerine  N.İ'nin alınan futbol topunun kullanılmış olduğunu belirtmesi üzerine olanlar oldu. Durumu yediremeyen 3 kişi,dükkandan ayrılıp tekrar dükkana gelerek yanlarında getirdikleri cop ile N.İ'ye saldırdı. Cop ve şemsiye ile darbedilen N.İ,yerde kanlar içerisinde kaldı. Olaydan kısa bir süre sonra bu 3 kişi, iş yerinden ayrıldı. Ardından dükkan sahibinin kafasına 60 dikiş atıldı,bu tüm olanların ardından gözaltına alınan 3 kişi ise çıkarıldıkları mahkeme'nin ardından serbest kaldılar.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡