Füzyon ne demek, TDK'ya göre Füzyon kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımızda, okuduğumuz kitaplarda ve dizilerde bazı değişik kelimeler duyarız. Füzyon nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Füzyon ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Füzyon kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Füzyon ne demek, TDK'ya göre Füzyon kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gündelik yaşantımızda bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilemeyiz. Bu sebeple bu kelime ile ilgili çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Füzyon ne demek? Füzyon TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları ile düzenledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi füzyon kelimesi. Peki füzyon ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre füzyon nedir, füzyon kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

FÜZYON NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Füzyon kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Füzyon kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre füzyon kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Birleşme, kaynaşma

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡