Galatasaray 69 - 89 Fenerbahçe EuroLeague kadınlar basketbol maç sonucu

EuroLeague Women B Grubu ilk hafta maçında Galatasaray ile Fenerbahçe kadın basketbol takımları kozlarını paylaştı. Maç, sarı-lacivertlilerin 89-69 üstünlüğüyle sona erdi.

Galatasaray 69 - 89 Fenerbahçe EuroLeague kadınlar basketbol maç sonucu

Kadınlar basketbolunda EoruLeague heyecanı ilk hafta maçlarıyla başlıyor. Bu kapsamda 8 takımın yer aldığı B grubunun ilk maçında Galatasaray ve Fenerbahçe Kadın Basketbol takımları kozlarını paylaştı.

İstanbul'da, Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi Stadyumu'nda oynanan karşılaşma nefes kesti.

Fenerbahçe Safiport, deplasmanda Galatasaray'ı 20 sayı farkla 89-69 mağlup etti.

Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşmasını, Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas ile eski başkanlardan Faruk Süren, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan ve yöneticiler Selahattin Baki ile Kemal Danabaş takip etti.

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇINDAN DAKİKALAR

Müsabakaya iyi başlayan Fenerbahçe Safiport, 3. dakikada McBride'ın sayısıyla 10-0'lık seri yakaladı. Galatasaray, Krajisnik'in önderliğinde toparlansa da Fenerbahçe Safiport ilk çeyreği 17-14 üstün tamamladı.

İkinci periyoda da etkili başlayan Fenerbahçe Safiport, 17. dakikada Iagupova'nın üçlüğüyle farkı çift hanelere çıkardı: 28-38. Kalan bölümde Galatasaray pota altında Krajisnik ile etkili olsa da sarı-lacivertliler soyunma odasına 43-38 önde gitti.

Karşılıklı basketlerle başlayan ikinci yarıda 24. dakikada Iagupova'nın üçlüğüyle farkı çift hanelere (40-50) taşıyan sarı-lacivertliler, periyot ortasında 14 sayıya (42-56) kadar farkı yükselttiği mücadelede son çeyreğe 62-50 üstün girdi.

Son periyoda etkili başlayan Fenerbahçe Safiport, 34. dakikada McBride'ın üç sayılık hücumuyla farkı 17 sayıya yükseltti: 56-73. Kalan bölümde rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Fenerbahçe Safiport, parkeden 89-69 galip ayrıldı.

Maçın en skorer ismi Fenerbahçe Safiport adına 29 sayı kaydeden Iagupova oldu.

8
0
4
0
0
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN