Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının kanalı belli oldu mu?

Şampiyonlar Ligi D Grubununda yer alan temsilcimiz Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maçın yayıncı kuruluşu herkes tarafından büyük merak konusu oldu. 18 Eylül 2018 tarihinde oynanacak Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının kanalını haberimiz

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının kanalı belli oldu mu?

Şampiyonlar Ligi maçlarını gösterecek olan yayıncı kuruluşların belli olup olmadığını, haberimizde sizler için derledik. Şampiyonlar Liginde D grubunda yer alan temsilcimiz Galatasaray'ın Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskava ile oynayacağı maçın detayları belli oldu. Galatasaray ile Lokomotiv Moskova maçı 18 Eylül 2018 Salı günü Türk Telokom'da oynanacak. Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova ile yapacağı maçı Gianluca Rocchi yönetecek.

GALATASARAY  LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı 18 Eylül 2018 Salı günü 22.00'da başlayacak maçın yayıncısı henüz belli olmadı. Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının yayıncı kuruluşu belli olur olmaz haberimizde bulabilirsiniz.

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının kanalı belli oldu mu?

GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU!

Sarı-kırmızılı takımın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile yapacağı maçı Gianluca Rocchi yönetecek. Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 18 Eylül Salı günü Rusya'nın LokomotivMoskova ekibi ile yapacağı D Grubu ilk hafta maçını İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının kanalı belli oldu mu?

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak karşılaşmada düdük çalacak Rocchi'nin yardımcıları Mauro Tonolini ve Filippo Meli olacak.

Luca Banti ile Massimiliano Irrati'nin ilave yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Matteo Passeri üstlenecek.

GALATASARAY - LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi D Grubu 1. maçında, 18 Eylül 2018 saat 22:00’de Lokomotiv Moskova ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda yapacağı maçın biletleri 12 Eylül Çarşamba günü, Beyoğlu GSStore, Aslanlıyol gişeleri, aktif satış noktaları, passo.com.tr ve 0850 724 33 44 numaralı passolig çağrı merkezinden satışa sunuldu.

Bilet satışları, 12 Eylül Çarşamba günü saat 14:00’da GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup, 13 Eylül Perşembe saat 11:00’da sadece GS Logolu passolig kartlarına satış yapılacaktır. 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren diğer logolu passolig kartlarına kalan yerler satışa açılacaktır.

Kategori Bilet Fiyatı

    Kategori 1.000,00 TL
    Kategori 900,00 TL
    Kategori 800,00 TL
    Kategori 800,00 TL
    Kategori 750,00 TL
    Kategori 600,00 TL
    Kategori 400,00 TL
    Kategori 300,00 TL
    Kategori 250,00 TL
    Kategori 175,00 TL
    Kategori 150,00 TL

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray'ın bu kulvardaki en tecrübeli ismi Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Reges. Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan gruplarda mücadele etme hakkı kazandı. D Grubu'nda Rusya'nın Lokomotiv Moskova, Portekiz'in Porto ve Almanya'nın Schalke 04 takımlarıyla eşleşen sarı-kırmızılılar, gruptan çıkmak için ter dökecek. Finansal fair play anlaşması gereği kadro kısıtlaması bulunan ve UEFA'ya 21 kişilik kadro bildirmek zorunda kalan Galatasaray'da en tecrübeli isim Fernando oldu. Brezilyalı futbolcu, Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki 1 numaralı organizasyonunda Portekiz'in Porto ve İngiltere'nin Manchester City takımlarıyla 8 sezon top koşturdu. 31 yaşındaki oyuncu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 54 karşılaşmada sahaya çıktı.

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının kanalı belli oldu mu?

SAHASINDA 13 MAÇ KAYBETMEDİ

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iç sahada yenilmezlik serisi 13 maç. Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki 1 numaralı organizasyonunda 20 Ekim 1999'da İngiltere'nin Chelsea takımına sahasında 5-0 yenilen sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 13 iç saha müsabakasını da kaybetmedi. Bu süreçte 9 galibiyet alan Galatasaray, 4 mücadeleden de beraberlikle ayrıldı. Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 13 maçlık iç sahada yenilmezlik serisi, 19 Mart 2002'deki Barcelona karşılaşmasıyla sona erdi.

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının kanalı belli oldu mu?

GALATASARAY İÇ SAHA PERFORMANSI

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iç sahadaki 53. maçına çıkacak. Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda bu sezon D Grubu'nda yer alan sarı-kırmızılı ekip, ilk maçında 18 Eylül Salı günü sahasında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını ağırlayacak. Bu karşılaşma, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 53. iç saha maçı olacak. Galatasaray, şimdiye kadar UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasında 52 maça çıktı. Sarı-kırmızılı ekip, bu müsabakaların 21'ini kazanırken, 17'sinden beraberlikle ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, iç sahadaki 14 UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında ise mağlup oldu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡