Galatasaray'a Alex Telles'ten müjde!

Galatasaray'ın eski yıldızı Alex Telles'ten, sarı-kırmızlı ekibe sevindirici haber geldi. 2016 yılında Porto'ya transfer olan Telles, sözleşmesinde bulunan bir sonraki satıştan pay maddesi nedeniyle Galatasaray'ın kasasına kazandırmaya devam edecek.

Galatasaray'a Alex Telles'ten müjde!

Alex Telles'in uzun süredir Porto'dan ayrılacağı konuşuluyordu. Alex Telles'in farklı bir takıma transfer olması halinde sözleşmesinde bulunan bir sonraki satıştan pay maddesi ile Galatasaray'ın kasasına belli bir miktar para girecek. Galatasaray yönetimi yıldız oyuncunun son durumunu yakından takip ediyor. 

Galatasaray'a Alex Telles'ten müjde!

2016 yılından Galatasaray'dan ayrılışının ardından her transfer sezonunda farklı bir takıma transfer olacağı konuşulan Telles için bu kez iddialar Portekiz basınından geldi. Çıkan haberlerde Telles'in İngiliz devi Chelsea'ye transfer olacağı söyleniyor. 

PORTO KARİYERİ BİTTİ

Ajansspor'un haberine göre, Alex Telles'in Porto kariyerinin bu sezon kesinlikle bittiği söyleniyor. 27 yaşındaki futbolcunun Chelsea ile anıldığı ve Porto macerasına son vereceği belirtiliyor.

TELLES'TEN YÜZDE 10 PAY

Brezilyalı sol bek oyuncusu Telles'in Chelsea'ye transfer olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bu transferin İngiliz ekibine maliyetinin 75 milyon pound olacağı söyleniyor. Chelsea, Telles'i kadrosuna katması halinde Galatasaray'da bu transferden pay alacak. Galatasaray'dan önce kiralık olarak Inter'e verilen, ardından ise Portekiz ekibi Porto'ya 6.5 milyon Euro karşılığında satılan Alex Telles'in kontratına bir sonraki satıştan sarı-kırmızılıların yüzde 10 alacağı maddesi eklenmişti.

Galatasaray'a Alex Telles'ten müjde!

ALEX TELLES'İN KARİYERİ

Galatasaray'ın 2014'te Brezilya ekibi Gremio'dan transfer ettiği Telles, sarı-kırmızılı ekipte 2 sezon top koşturmuştu. 2 sezon boyunca toplam 60 maça çıkan Telles, Galatasaray formasıyla 4 asist yapmıştı. Ardından önce Inter'e kiralanan daha sonrada Porto'ya 6.5 milyon Euro bedelle transfer oldu. 2016 yılından itibaren Porto'da forma giyen Telles, kariyerinin en iyi performansını Portekiz ekibinde geçiriyor. Porto formasıyla 188 maça çıkan Brezilya'lı oyuncu, 23 gol, 53 asistle oynadı. 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡