Galatasaray’da Emre Mor için son tango!

WBD Menajerlik CEO’su Alonso transferini açıkladı. Emre Mor her ne kadar “Bu kim” mesajıyla kafa karıştırsa da Cimbom’un Celta ile anlaştığı ortaya çıktı.

Galatasaray’da Emre Mor için son tango!

Emre Mor mevzusu spor gündeminde transfer haberi ile yerini aldı.

CIMBOM, Teknik Direktör Fatih Terim'in gözdelerinden Emre Mor'un transferinde mutlu sona yakın. WBD Menajerlik CEO'su Erik Alonso, genç yıldızın Galatasaray'a transfer olduğunu Twitter hesabından “Anlaşma tamamlandı” diyerek duyurdu. Sarı-kırmızılıların, Emre'nin satın alma opsiyonuyla kiralanması konusunda Celta Vigo ile el sıkıştığı, bonservis opsiyonundaki anlaşmazlıklar nedeniyle transferin uzadığı öğrenildi.

BAVUL TOPLADI

İSPANYOL basını, Aslan'ın Emre'yi satın alma opsiyonuyla kiralayacağını, bir sonraki satıştan pay vereceğini belirtti. Genç yıldız daha önceki gibi yine “Bu kim” mesajıyla kafa karıştırdı ama transferin bitmek üzere olduğu öğrenildi. Babası Türk, annesi Makedon olan, 1997'de Danimarka'da doğan kanat oyuncusu, Nordsjaelland ve Dortmund maceralarının ardından Ağustos 2017'de 13 milyon Euro'ya Celta Vigo'ya transfer olmuştu.

Emre Mor kimdir?

Emre Mor 1997 doğumlu Danimarka’da dünyaya gelmiştir. Doğduğu ülke’nin takımı olan Danimarka Süper Ligi ekiplerinden FC Nordsjaelland U19 takımı’nda forma giymiş ve burada yıldızı parlamıştır.

Emre Mor Sürati, çok rahat adam eksiltmesi ve şutları ile başarısını sürdüren Emre Mor'un babası Türk annesi ise Makedonya'lıdır. Baba tarafından aslen Uşak İli Sivaslı İlçesi Tatar Kasabasındandır. 2016 yılında ise Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanmıştır. Babası Ersoy Mor Danimarka'da sigortasız araç kullandığı ve kazaya sebebiyet verdiği gerekçesi ile 4 ay hapis cezasına çarptırılmıştır. Emre Mor'un Türkiye Milli Takımı'nı tercih etmesi için Fatih Terim sık sık Emre Mor'un babası ile görüşmüş ve babasının hapishane'de ıslak imzası alınarak Emre Mor milli takıma kazandırılmıştır.

17 Mayıs 2016 yılında annesi ve menajeri ile birlikte Kopenhag Türk Büyükelçiliğine giderek Türk Vatandaşı olduğunu ispat eden nüfus cüzdanını Konsolos Mustafa Güneş'ten almıştır. 2013 yılında antrenmanda ayağı kırılan Emre Mor bir daha futbol oynayamayacağı endişesi ile kendisine daha iyi bakmış ve uzun bir süre ayağında 2 kiloluk ağırlıklarla dolaşarak kendisini güçlendirmiştir. Halen Danimarka'da oynadığı takımının antrenmanlarına otobüs ile gidip gelmekte idi. 07 Haziran 2016 tarihinde Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ile 53 milyon TL karşılığında transferinin gerçekleştirmiştir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡