Galatasaray'da yerli transfer mesaisi

Süper Lig'de kulüpler yeni sezonda uygulanacak olan yabancı sınırı dolayısıyla transferde yerli oyunculara yöneliyor. Bu ekiplerden birisi olan Galatasaray'da, yerli transferde vitesi arttırdı.

Galatasaray'da yerli transfer mesaisi

Sarı-kırmızılı ekip şu ana kadar 5 Türk oyuncuyla prensipte anlaşmaya vardı. Emre Kılınç, Arda Turan, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Semih Kaya ve Kerem Aktürkoğlu, isimleriyle anlaşan sarı-kırmızılılar yerli transferde daha fazla takviye yapma peşinde. 

Galatasaray'da yerli transfer mesaisi

YENİ HEDEF ALİ KAAN

Galatasaray yönetimi, yerli oyuncu transferinde büyük bir yol katetti. Fatih Terim'in istekleri doğrultusunda hareket eden yönetim, Akhisarspor'un genç oyuncusu Ali Kaan'ı Galatasaray kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Galatasaray'ın 20 yaşındaki Ali Kaan ile Akhisarspor'un play-off maçlarının ardından resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Fatih Terim'in Ali Kaan'ı bu sezon yardımcılarına izlettiği ve hakkında olumlu rapor hazırlandığı kaydedildi.

Genç futbolcu Ali Kaan Güneren, bu sezon Akhisarspor'da yüksek top tekniği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu sezon Akhisarspor formasıyla as takımda 10 maça çıkan Ali Kaan, 1 gol kaydetti. Transfermarkt verilerine ortalama 2.40 maç başı puanı tutturdu. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡