Game of Thrones Season 8 episode 5. watch! GOT 8 Sezon 5. bölüm izle!

Game of Thrones 8. sezon 5. bölüm nasıl izlenir? Son bölümde Jon Snow, aslında Aegon Targaryen olduğunu Daenerys'e açıklar. Daenerys ise tahtta onun hakkı olduğu gerçeği ile yüzleşir. Ak gezenler tehlikesi devam etmektedir, Peki Game of Thrones 8. sezon 5. bölüm nasıl izlenir? GOT Season 8 episode 5. watch!

Game of Thrones Season 8 episode 5. watch! GOT 8 Sezon 5. bölüm izle!

Game of Thrones geçmiş 7 sezonu ile dünya genelinde taht kurmuş bir seri haline geldi. Filmin hayranları ve severleri  yeni sezonu heyecanla bekliyor. 8. sezonu izlemek isteyenler internette 'GoT nereden izleyebilirim?' sorusunu araştırıyor. İşte tüm detaylar haberimizde.. Game of Thrones season 8 episode 5. watch!

GAME OF THRONES 8.BÖLÜM 5.FRAGMAN

 

GAME OF THRONES İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GAME OF THRONES 8. SEZON 5. BÖLÜM NASIL İZLENİR?

Game of Thrones’un Türkiye'deki yayın hakları Digiturk'te bulunuyor. Game Of Thrones’un yeni sezonunu izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor. Aşağıdaki linkten üyelik işlemlerinizi yapabilirsiniz.

LİNK İÇİN TIKLAYINIZ

Game of Thrones Season 8 episode 5. watch! GOT 8 Sezon 5. bölüm izle!Game of Thrones Season 8 episode 5. watch! GOT 8 Sezon 5. bölüm izle!

GAME OF THRONES İNTERNETE Mİ SIZDI?

Dizinin hayranlarının uzun zamandır beklediği Game of Thrones 8. sezonu başladı başlamasına; ancak dizinin bölümleri henüz yayınlanmadan internete düşmeye devam ediyor. Son olarak dün gece yayınlanan Game of Thrones 8. Sezon 4. Bölüm de henüz kanalında yayınlanmadan korsan yayını internette dağıtılmaya başladı. 

Sızıntının ana kaynağı ise bu kez Tayvanlı bir grup oldu. Reddit'te ortaya çıkan paylaşımlarda ortaya çıkan sızma durumunu fırsat bilenler, HBO'dan dizinin tamamını internete sızdırmamak için para istediği iddia ediliyor. Ancak HBO'dan konuyla ilgili bir açıklama henüz yapılmış değil. Grubun Game of Thrones 8. Sezon 5. Bölüm için de şirkete şantaj yaptığı konuşuluyor. 

HBO'nun bu konuda nasıl bir yaptırım uygulayacağı ya da bir adım atıp atmayacağı ise belirsizliğini şimdilik koruyor. 

KHALEESİ'DEN GAME OF THRONES İPUCUSU

Milyonları ekran başına kilitleyen ve Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi bulunan Game of Thrones'un final sezonunu yaklaşırken dizide 'Daenerys Targaryen' karakterine hayat veren Clarke'ın kırmızı halıda E! News'a verdiği röportaj E! Red Carpet & Award Shows Youtube kanalında yayınlandı. Game of Thrones final bölümlerin beklenmediği kadar ilgi çekici olacaklarını belirten Clarke, hayranların bu bölümlere nasıl bir tepki verebilecekleri sorusu karşısında, "Herkes şok olacak" yanıtını verdi.Game of Thrones Season 8 episode 4. watch! | GoT 8. sezon 4. bölüm izle!

Arya Stark Night King’i öldürme sahnesi

 

GAME OF THRONES'UN KONUSU NEDİR?

Sonsuz bir evreni andıran Taht Oyunları, adeta bitmeyen bir hikayeye sahip. Dizide anlatılan olayların öncesi, önemli karakterlere ait hikayeler, bazı varlıkların nasıl meydana geldiği ve Yedi Krallık olarak da bilinen Westeros’un ardındaki dünya gibi temaları da işlediği takdirde bu yapım yıllarca sürebilir.

Game of Thrones Season 8 episode 3. watch! GoT 8. sezon 3. yeni bölüm izle!

Yedi krallıktan bahsediliyor. Ejderhalar yok edileli yüzlerce yıl olmuş. Westeros denilen bir dünya burası. Dönem dönem yazların kışlara oranla çok kısa sürdüğü, ama bitmeyecek kadar uzun kışların da yaşandığı bir coğrafya. Krallık bir şehirden, Demir tahttan idare ediliyor. Bölgelerde ise krala yemin ederek sadık yaşayan aileler, bu ailelerin başında lordlar ve yine lordlara yemin ederek sadık yaşayan halklar var. En köklü lordluk yaşadıkları topraklar kadar soğuk ve sert yaradışlı olan Starklar. Starklar Kıştepesi kalesinde yaşıyorlar.

Zaten en büyük bölge olan kuzey, aynı zamanda krallığın da koruyucusu konumunda. Kuzeyin en ucuna Kışyarı denilen buzdan bir duvar örülmüş. Burada gece nöbetçileri yaşamakta. Gece nöbetçileri genellikle ölümle cezalandırılmış mahkumlardan ya da kendisinden ve ailesinden kaçan asillerden oluşturuluyor. Onlar bir tür yeminle ölene kadar gece nöbetine bağlı yaşıyorlar ve evlenemiyorlar. Duvarın ardı daha sert kışlar yaşamakta

 Game of Thrones Season 8 episode 3. watch! GoT 8. sezon 3. yeni bölüm izle!

Orada kimseye bağlı olmayan yabaniler, devler, insan yiyenler yaşıyor. Ve hikayemizde, Westeros’un kuzeyinde, Yedi Krallık’ı yüzlerce yıldır koruyan buzdan surun ardında tekin olmayan güçler toplanmakta. Kralın eli diye adlandırılan kralın sağ kolunun kuşkulu ölümünden sonra, çocukluk arkadaşı ve dostu olan Kıştepesi Lordu kral tarafından güneydeki saltanat makamına çağrılıyor. Bundan sonra entrikalar, ölümler, savaşlar ardı arkasına geliyor. Ejderkrallar soyundan gelen sürgündeki Targaryen artık fosilleşmiş ejder yumurtalarını canlandırıveriyor. Ve kış, Yedi Krallık için uğursuz işaretlerle yaklaşıyor.

GAME OF THRONES OYUNCULARI

Cersei Lannister – Lena Headey

Daeanerys Targaryen – Emilia Clarke

Game of Thrones Season 8 episode 3. watch! GoT 8. sezon 3. yeni bölüm izle!

Tyrion Lannister – Peter Dinklage

Tywin Lannister – Charles Dance

Catelyn Stark – Michelle Fairley

Theon Greyjoy- Alfie Allen

Game of Thrones Season 8 episode 3. watch! GoT 8. sezon 3. yeni bölüm izle!

Robb Stark – Richard Madden

Joffrey Baratheon – Jack Gleeson

Arya Stark- Maisie Williams

Game of Thrones Season 8 episode 3. watch! GoT 8. sezon 3. yeni bölüm izle!

Sansa Stark – Sophie Turner

Game of Thrones Season 8 episode 3. watch! GoT 8. sezon 3. yeni bölüm izle!

Bran Stark – Isaaac Hempstead Wright

Game of Thrones Season 8 episode 3. watch! GoT 8. sezon 3. yeni bölüm izle!

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡