Gani Müjde Çiftlik Bank'ın Filmini Çekiyor: Tosun Beyazperdede !

Ünlü yönetmen Gani Müjde milyonlarca insanı dolandırarak yurt dışına kaçan Çiftlik Bank'ı ve CEO'su Mehmet Aydın'ı beyaz perdeye taşıyor. Senaryosu için tanıdğımız bir konu diyen Müjde'nin filminin adı "Aldatıldık" olacak. Filmin çekimi için oyuncu arayış

Gani Müjde Çiftlik Bank'ın Filmini Çekiyor: Tosun Beyazperdede !

Milyonlarca insanı dolandırarak yurtdışına kaçan Çiftlik Bank'ın CEO'su Mehmet Aydın'ın Türkiye'yi dolandıran hikayesi beyaz perdeye taşınıyor. Gani Müjde son yılların en çok konuşulan dolandırıcılık olayı Çiftlik Bank'ı film yapıyor. Son zamanların en büyük dolandırıcılık olaylarından birisi olan ve uzun süredir Türkiye'nin gündeminde olan Çiftlik Bank hikayesi Gani Müje kalemi ile sinemada olacak. Önümüzdeki sezon izleyici ile buluşması planlanan filmin adı ise " Aldatıldık" olacak.

FİLMİN SENARYOSU HAZIR

Senaryosunu tamamladığı filme Gani Müjde "Aldatıldık" ismini verdi. Filmin Çiftlik Bank'ın Tosun lakaplı CEO'su Mehmet Aydın'ı canlandıracak oyuncu başta olmak üzere castı için görüşmelere başlayan Müjde'nin yapımcılığını ise Avşar Film'in patronu Şükrü Avşar üstlenecek.

Logosunu da hazırlattığı film için Gani Müjde twitter hesabından "Aldatıldık filmimiz önümüzdeki sezon sinemalarda olacak. Tanıdık bir konuyu ele alıyoruz" açıklamasını yaptı.

Gani Müjde Çiftlik Bank'ın Filmini Yapıyor: Tosun Beyazperdede

ÇİFTLİK BANK NEDİR?

‘’Çiftlik Bank kendini ne kadar bir oyun olarak tanımlasa da aslında büyük karlar elde edebileceğiniz bir yatırım aracıdır. Yaptığınız gerçek yatırımlar ile çeşitli hayvanlar satın alabiliyorsunuz ve Çiftlik Bank sitesine yapacağınız düzenli ziyaretler ile gerçek para kazanıyorsunuz. Çiftlik Bank ise sizin yaptığınız yatırımları gerçek anlamda hayvan ve arazi satın alımları ile değerlendiriyor. Sistemde hayvanların ömrü genel olarak 365 gündür. Saanen keçisi bu konuda istisnadır ve ömrü 700 gündür.

Yatırdığınız tutarı 4-6 ay arasında geri almış oluyorsunuz ve bundan sonraki aylar kazandığınız her kuruş sizin kar hanenize yazılıyor. Hayvanın sanal ömrü sona erdiğinde o hayvandan daha fazla gelir elde edemiyorsunuz ve yeni yatırımlar yapmanız gerekiyor. Düzenli ve mantıklı bir şekilde Çiftlik Bank'ta vakit geçirdiğiniz de yaptığınız 1000 TL'lik bir yatırım 1 sene sonra size en az 2200,00 TL olarak geri dönüyor. Maksimum seviye de faydalanmanız durumunda ise 1000 TL başına 2800 TL'ye kadar kazanabilirsiniz.’’

Gani Müjde Çiftlik Bank'ın Filmini Yapıyor: Tosun Beyazperdede

ÇİFTLİK BANK SİSTEMİ NASIL ÇALIŞIYOR?

SPK raporuna göre Çiftlik Bank sistemiyle 77 bin 843 kişiden 511 milyon TL para toplantı. Yine rapora göre 62 bin 877 kişiye 393.3 milyon TL ödeme yapıldı. Kalan 113.4 milyon liranın ise Kıbrıs'a ve Çitlik Bank CEO’su Mehmet Aydın ile eşinin hesabına aktarıldı.

Gani Müjde Çiftlik Bank'ın Filmini Yapıyor: Tosun Beyazperdede

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡