Garami ne demek, TDK'ya göre Garami kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımızda, okuduğumuz kitaplarda ve dizilerde bazı değişik kelimeler duyarız. Garami nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Garami ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Garami kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Garami ne demek, TDK'ya göre Garami kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Kendimizi ifade etmemize olanak sağlayan kelimelerin bazılarının anlamlarını bilmeyiz. Bu nedenle beynimizi kurcalayan soruların cevaplarını araştırmaya koyuluruz. Peki Garami ne demek? Garami TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte detaylar..

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi garami kelimesi. Peki garami ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre garami nedir, garami kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

Garami kelimesini hayatımızın her alanında, sosyal medya da, televizyon da dergi veya gazete okurken karşılaşacağımız sık kullanılan kelimeler arasında. Garami kelimesinin anlamı ile birlikte kökeni ve doğru yazılışı ile örnek cümlelere buradan ulaşabilirsiniz.

ne demek

GARAMİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Garami kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Garami kelimesi Arapça kökenlidir.

TDK'ya göre garami kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Düşünceden çok, canlı duygulara ve aşka dayanan (sanat eseri)

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡