Gazozağacı ne demek, TDK'ya göre Gazozağacı kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnsanlar kendi aralarındaki konuşmaları esnasında bazen hiç duymadığımız kelimeleri telaffuz ederler Gazozağacı nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Gazozağacı ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Gazozağacı kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Gazozağacı ne demek, TDK'ya göre Gazozağacı kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Gazozağacı ne demek? Gazozağacı TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi gazozağacı kelimesi. Peki gazozağacı ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre gazozağacı nedir, gazozağacı kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

GAZOZAĞACI NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Gazozağacı kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre gazozağacı kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Çok saçma söz
- Oyunda yenildikçe rakibine ve izleyenlere sürekli içecek ısmarlayan oyuncu

GAZOZAĞACI CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIMI

- Bu dediğin gazozağacı!

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡