Gelinim Mutfakta Ece Gür kimdir, kaç yaşında nereli? Gelinim Mutfakta kaynana Sevda kim?

Gelinim Mutfakta Pazartesi itibariyle yeni yarışmacıyla izleyici karşısına geçti. Geçtiğimiz Cuma günü Aysun yarışmaya veda eden isim oldu. Aysun'un yerine ise bu hafta Ece Gür ve kayınvalidesi Sevda Hanım yarışacak. Peki Gelinim Mutfakta Ece kimdir, kaç yaşında nereli? Gelinim Mutfakta kaynana Sevda kim? İşte tüm merak edilenler...

Hafta içi her gün ünlü sunucu Seda Sayan'ın sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta yemek yarışma programı 2 Nisan'da yeni bölümüyle ekrana geliyor. Her hafta olduğu gibi cuma günü de bir yarışmacı programdan elendi ve yerine bu haftanın yeri yarışmacısı geldi.

Buna göre geçen haftanın en düşük puanını alan Aysun yarışmadan elendi. Aysun'un yerine ise Ece programa dahil oldu. Yarışmanın takipçileri Gelinim Mutfakta Ece kimdir, kaç yaşında nereli? Gelinim Mutfakta kaynana Sevda kim? sorularını araştırmaya başladı. Bizler de sizler için Ece ve Sevda Hanım hakkında bazı bilgilere haberimizde yer verdik.

GELİNİM MUTFAKTA ECE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Yeni yarışmacı Ece Hanım 22 yaşında. Yarışmaya Kocaeli'nden katılan Ece Hanım aşçılık yapıyor. Henüz sözlü olan yarışmacı 5. ayın ardından yarışmaya geldi.

Gelinim Mutfakta Ece kimdir, kaç yaşında nereli? Gelinim Mutfakta kaynana Sevda kim?

GELİNİM MUTFAKTA KAYNANA SEVDA KİM?

Sevda Hanım yarışmaya dahil olur olmaz diğer kaynanalarla polemiğe girmeyi başardı. Sevda Hanım sivri diliyle dikkatleri üzerine çekti. Ece Hanım ve Sevda Hanım stüdyoya girdiklerinde seyirciler ilk olarak üzerindeki kürklere yoğunlaştı. Detaylı bilgiler geldikçe haberimize eklenecektir. 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡