Gelinim Mutfakta final mi yaptı? Gelinim Mutfakta neden yok?

Kanal D ekranında hafta içi her gün karşımıza çıkan Gelinim Mutfakta yarışması bu hafta yayınlanmadı. Peki Gelinim Mutfakta final mi yaptı? işte detaylar..

Gelinim Mutfakta final mi yaptı? Gelinim Mutfakta neden yok?

Gelinim Mutfakta final mi yaptı?  Gelinim Mutfakta neden yayınlanmayacak mı? Bu hafta neden yayınlanmadı? Gelinim Mutfakta programı merak edilmeye başlandı. İşte yarışma hakkındaki detaylar..

GELİNİM MUTFAKTA FİNAL Mİ YAPIYOR?

Haftanın son gününde yarışan gelinler çeyrek altını ve bilezikleri almaya çalışacak. Pazartesinden itibaren ise Gelinim Mutfakta yarışması yayınlanmayacak. Program 530.bölümü sezon finali yapacak.

Gelinim Mutfakta neden yok? Gelinim Mutfakta neden yayınlanmadı?

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMACILARI

Gelinim Mutfakta Elif

Gelinim Mutfakta yarışmacısı Elif hanım 19 kasım da yarışmaya kaynanası Ziyafet hanım ile katıldı. İstanbul Pendik’de kaynanası ile birlikte yaşayan ve 2 yıllık evli olan Elif hanım aslen Ağrı ilimizde doğmuştur. Eşi de kendisi gibi Ağrılı’dır ve yöresel yemeklerde oldukça iddialıdır.

Gelinim Mutfakta final mi yapıyor? Gelinim Mutfakta yayınlanmayacak mı?

Hatice Karabulut

25 yaşında ev hanımı. Zor bir insan olduğunu hırslı ve inatlı olduğunu düşünüyor. Hatice hanımın İkra adında bir kızı var. Kocası Mustafa ise askerde.  Hatice gelinler arasında en uzun boylu ve en güzel olanı gibi. Mankeni andıran Hatice’nin ben bir cast ajansından bulunduğunu düşünüyorum.

Gelinim Mutfakta final mi yapıyor? Gelinim Mutfakta yayınlanmayacak mı?

Ezgi Yıldırım

Ezgi Yıldırım ve Kaynanası Reyhan hanım 16 temmuz pazartesi Gelinim Mutfakta’ya dahil olmuştur. Ezgi Yıldırım Elazığ’da yaşamaktadır ama Tunceli doğumludur. 4 yıldır evli olan Ezgi Yıldırım’ın 16 aylık dünyalar tatlısı bir bebeği vardır. Ezgi hanım dik başlı değildir uysal ve uyumlu bir yapısı vardır.

Dilek

Gelinim Mutfakta Dilek, yarışmaya İstanbul'dan katılıyor ancak Adanalıdır. Kaynanası Fatma Hanım ise Bartın'lıdır.

5 yıllık evli olan Dilek 4 yaşında bir kızı var. Fatma Hanımın 2 kızı bir oğlu var.

Dilek Akıncıoğlu'nun asıl mesleği spor eğitmenliği aynı zamanda yaşam koçluğu yapıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡