Gençliğim Eyvah 9. bölüm fragmanı yayınlandı | Zola ile Azra arasında yakınlaşıyor!

Herkes tarafından merakla beklenen Gençliğim Eyvah 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ahmet'ten uzaklaşan Azra, Zola ile yakınlaşır ve genç adamın gözü Azra'dan başkasını görmez. Çavi ise şimdiden Azra'nın ağabeyi moduna girmiştir. Çağla ısrarla Ahmet'in hayatına dahil olmaya çabalar.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Gençliğim Eyvah 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Herkesin merakla araştırdığı yeni bölüm fragmanı ve daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz.

GENÇLİĞİM EYVAH KONUSU

Arif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafla mahalleye gelip babasını aramaya başlar. Zekeriya ve Arif yıllar sonra ortaya çıkan bu çocuk meselesi yüzünden perişan olurlar. İki ezeli rakip, iş birliği yapmak zorunda kalır. Yaşanan tüm bu olaylar sırasında Zola, mahallenin en güzel kızı Azra’ya aşık olur. Ancak Azra, Arif’in oğlu Ahmet’le ailelerinden gizli ve fırtınalı bir aşk yaşamaktadır. Rekabet, aşk, sırlar, kaçma kovalamaca, bakalım bu küçük mahalleye sığacak mıdır?

Gençliğim Eyvah 9. bölüm fragmanı yayınlandı | Zola ile Azra arasında yakınlaşıyor!

GENÇLİĞİM EYVAH OYUNCULARI

Cengiz Bozkurt : Arif Asmalı

Levent Ülgen : Zekeriya Bozoğlu

Günay Karacaoğlu : Hacer Asmalı

Burak Tozkoparan : Zola Asmalı

Elif Doğan : Azra Bozoğlu

İpek Çiçek : Ayşe Bozoğlu

Ekin Mert Daymaz : Ahmet Asmalı

Ulviye Karaca : Nuriye Bozoğlu

Erdem Kaynarca : Çavi Bozoğlu

Bahar Süer : Suzan Asmalı Bozoğlu

Kemal Uçar : Veysi Bozoğlu

Ecem Atalay : Leyla Yıldız

Beyti Engin : Muhtar Metin

  

 

VİDEOYA YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
Benzer Videolar