Glasyolojik ne demek, TDK'ya göre Glasyolojik kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Glasyolojik sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Glasyolojik ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Glasyolojik kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Glasyolojik ne demek, TDK'ya göre Glasyolojik kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe; dünyanın en eski, köklü ve en zengin iki dilinden biridir. Bu nedenle anlamı bilinmeyen kelimeler ilgi ve merak uyandırıyor. Anlamı bilinmeyen binlerce kelime arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Glasyolojik ne demek? Glasyolojik TDK sözlük anlamı ne demektir? Detayları haberimizde yer verdik...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi glasyolojik kelimesi. Peki glasyolojik ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre glasyolojik nedir, glasyolojik kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

GLASYOLOJİK NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Glasyolojik kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Glasyolojik kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre glasyolojik kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Buzul bilimsel

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡