Gökçe Akyıldız kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Kırgın Çiçekler dizisinin Songül’ü Gökçe Akyıldız’ın hayatı merak konusu oldu. Geçtiğimiz yıl evlenen Gökçe Akyıldız bir erkek bebek dünyaya getirdi. Peki Gökçe Akyıldız kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır? Gökçe Akyıldız’ın kardeşi? Gökçe Akyıldız hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

Gökçe Akyıldız kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Kırgın Çiçekler dizisindeki Songül rolüyle hafızalara kazınan Gökçe Akyıldız’ın hayatı merak konusu oldu.Oyunculuğa Sırlar Dünyası ile başlayan Gökçe Akyıldız, Ezo Gelin, Çınaraltı, Fatih Harbiye ve Gazi gibi izlenen dizilerde rol alsada Gökçe Akyıldız’ın yükselişe geçtiği dizi Kırgın Çiçekler olmuştur.

Gökçe Akyıldız kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Peki Gökçe Akyıldız kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır? Gökçe Akyıldız’ın kardeşi? Gökçe Akyıldız hangi dizilerde oynadı?Gökçe Akyıldız’ın bebeği? İştegenç oyuncu Gökçe Akyıldız hakkında merak edilen soruların yanıtları…

Gökçe Akyıldız kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

GÖKÇE AKYILDIZ KİMDİR?

Gökçe Akyıldız, 30 Ekim 1992 tarihinde Sinop’ta doğdu. Çocukluk döneminde oyunculuğuyla ilgi odağı olan Gökçe Akyıldız, kariyerine başladığı 2002 tarihinden itibaren pek çok yapımda yer aldı. Gökçe Akyıldız, günümüzde de aktif kariyerini oyunculuk ile sürdürmektedir. Gökçe Akyıldız, 2017 yılında Mustafa Özyurt ile evlendi.

Gökçe Akyıldız kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?Gökçe Akyıldız kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Gökçe Akyıldız, kariyerine Sırlar Dünyası isimli televizyon projesi ile adım atmış, burada gösterdiği başarıdan sonra birçok yapımda aranan oyuncu olmuştur. Sır Kapısı, Çınaraltı, Büyümüşte Küçülmüş, Sahra, Beşinci Boyut, Ezo Gelin ve Büyük Buluşma gibi benzeri yapımlarda yer alan oyuncu Parmaklıklar Ardında ve Gazi dizilerinde gösterdiği başarıdan sonra Kollama ve Fatih Harbiye gibi önemli yapımlarda yer aldı.

Gökçe Akyıldız kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

2013 yılında yayınlanan Fatih Harbiye dizisiyle dikkatleri üzerine çeken genç ve güzel oyuncu, 2015 yılında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisiyle geniş bir hayran kitlesinin beğenisini kazandı. Özellikle gençlerin en çok sevdiği ve örnek aldığı oyunculardan biri oldu.

Dört çocuklu bir ailenin üçüncü çocuğudur. Ablası öğretmen, ağabeyi evli, diğer kız kardeşi de kendisi gibi oyuncudur. Babası esnaf, annesi ise ev hanımıdır.

Gökçe Akyıldız kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Gökçe Akyıldız dizi ve filmleri

2002 yılında Sırlar Dünyası /Sır Kapısı dizisinde oynadı.

2003 yılında Büyümüş de Küçülmüş dizisinde Gizem rolünde yer aldı.

2003 yılında Çınaraltı dizisinde Gökçe rolünde yer aldı. (Bu dizide kardeşi Gözde Akyıldız ile birlikte oynamıştır.)

2004-2005-2006 yıllarında Büyük Buluşma dizisinde Selcan rolünde yer aldı.

2005 yılında Beşinci Boyut dizisinde Başak rolünde yer aldı.

Gökçe Akyıldız kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

2005 yılında Zeynep dizisinde Tülin rolünde yer aldı.

2006 yılında Ezo Gelin dizisinde Tekgül rolünde yer aldı.

2007 yılında Parmaklıklar Ardında dizisinde Birsen Mutlu rolünde yer aldı.

2008 yılında Gazi dizisinde Berçem rolünde yer aldı.

2008-2009-2010 yıllarında Kollama dizisinde Nurbanu rolünde yer aldı.

2011-2012 yıllarında Hayat Devam Ediyor dizisinde Zozan Fırat rolünde yer aldı.

2012 yılında Kötü Yol dizisinde Canan rolünde yer aldı.

2013 yılında Fatih Harbiye dizisinde Aslı rolünde yer aldı. (17 yaşında olan ve üniversiteye hazırlanan bir genç kızı canlandırdı. Canlandırdığı karakter, büyük hayalleri olan ve yanlış bir arkadaşlık sonucu mutsuz bir evlilik yapmak zorunda kalan Aslı karakteridir. Dizideki rolü, kaynanası tarafından eziyet gören bir genç kızdır.)

2015 yılında Kırgın Çiçekler dizisinde Songül rolünde yer aldı. (Gökçe Akyıldız, dizide yetimhanede kalan liseli bir genç kız karakterini canlandırdı.)

2017 yılında Mustafa Özyurt ile dünyaevine giren Gökçe Akyıldız kısa bir süre önce anne oldu.

Gökçe Akyıldız kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Gökçe Akyıldız kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

0
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡