Gülcan Arslan kimdir, kaç yaşında, nereli? Hangi film, dizide oynadı?

Oyuncu Gülcan Arslan, Uraz Kaygılaroğlu ile yaşadığı aşkın ardından internet kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Biz de haberimizde sizler için Gülcan Arslan kimdir, kaç yaşında, nereli? Hangi film, dizide oynadı? sorularının cevabına yer verdik. Detaylar haberimizde...

Gülcan Arslan kimdir, kaç yaşında, nereli? Hangi film, dizide oynadı?

Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşamasıyla gündeme gelen Gülcan Arslan internet kullanıcıları tarafından en çok aratılan isimlerden oldu. Peki Gülcan Arslan kimdir, kaç yaşında, nereli? Hangi film, dizide oynadı? merak edilen bu soruların yanıtını haberimizde derledik...

GÜLCAN ARSLAN KİMDİR,KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Gülcan Arslan, 1 Mayıs 1986 Sakarya doğumludur. 35 yaşındaki oyuncunun boyu 1.72 cm'dir. Aslen Sakaryalı olan Arslan, üç çocuktan en küçük olandır. 

Ortaokul ve lise zamanlarında oyunculukla ilgili bir düşüncesi olmayan Gülcan Arslan, lise bittikten sonra Almanya'da yaşayan ablasının yanına gitti. Üniversite planları yaparken, ablasının yönlendirmesiyle oyunculuk eğitimi için Türkiye'ye döndü. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nin sınavlarını kazanan Arslan, eğitimini tamamlandıktan sonra bir çok dizi ve reklamda rol aldı.

 Gülcan Arslan kimdir, kaç yaşında, nereli? Hangi film, dizide oynadı?

HANGİ FİLM, DİZİDE OYNADI?

Gülcan Arslan, oyunculuk hayatı boyunca birçok yapımda yer aldı. İlk olarak 2007 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan "Sardunya Sokak" adlı dizide oynadı. Daha sonra 2008 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan "Sınıf" adlı dizide oynayan güzel oyuncu yine 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan "Hepimiz Birimiz İçin" adlı dizinin oyuncu kadrosunda rol aldı.

Gülcan Arslan asıl çıkışını 2011 yılında Bülent İnal ile birlikte rol aldığı 'Bir Çocuk Sevdim' adlı dizi ile yaptı. Bu dizi ile birlikte yıldızı parladı. Bizi de mine adında genç bir kızı canlandırdı.

Daha önce Kafkas, Gurbet Kuşları, Sınıf ve Hepimiz Birimiz İçin dizilerinde oynayan Gülcan Arslan, daha sonra Arka Sokaklar’da komiser Leyla rolü ile hayranlarının karşısına çıktı. Fakat sonra başrollerini Seçkin Özdemir ve Hazal Filiz Küçükköse ile paylaştığı Günahkar adlı dizi için arka sokaklardan ayrılmak zorunda kaldı. Ama Günahkar yayından kaldırıldı.

Şu anda Gülşah Arslan, başrollerini İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir'in paylaştığı fenomen dizi Doğduğun Ev Kaderindir yapımında "Nesrin" karakterine hayat verecek.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡