Halil Konakçı Hoca hangi camide görev yapıyor? Nerede, ne zamanlar vaaz veriyor?

Yaptığı açıklamalar ve verdiği vaazlarla gündem olan imam Halil Konakcı'nın hangi camide görev yaptığı merak ediliyor. Peki Halil Konakçı Hoca hangi camide görev yapıyor? Nerede, ne zamanlar vaaz veriyor?

Halil Konakçı Hoca hangi camide görev yapıyor? Nerede, ne zamanlar vaaz veriyor?

İmam Halil Konakcı, Türkiye'nin gündeminde olan bir isim olarak öne çıkıyor. Sosyal medya paylaşımları ve YouTube videoları binlerce kişi tarafından takip edilen imam Halil Konakcı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Halil Konakcı Hoca hangi camide görev yapıyor? Nerede, ne zamanlar vaaz veriyor? sorularının yanıtları araştırılıyor.

HALİL KONAKCI HOCA HANGİ CAMİDE GÖREV YAPIYOR?

İmam Halil Konakcı, İstanbul'un Pendik ilçesi Yeni Mahalle'de bulunan Ulu Çınar Camii'nde imamlık görevini yürütüyor. Konakcı vaazlarını burada veriyor. Halil konakcı hoca Ulu Çınar Camisinin resmi imamı olmasına rağmen ünü Türkiye, geneline yayılarak zaman, zaman çeşitli illerindeki camilerde ve konferans salonlarında vaaz vermektedir.

ulucinar-camii.jpeg

HALİL KONAKCI NEREDE, NE ZAMANLAR VAAZ VERİYOR?

Halil Konakcı'nın vaaz ve sohbetlerine ilişkin bilgileri Facebook'taki "Halil Konakcı Vaaz Sayfası" üzerinden takip edebilirsiniz.

ulu-cinar-camii.jpeg

Halil Konakcı'nın vaaz programını takip etmek için tıklayınız

HALİL KONAKCI KİMDİR?

Halil Konakcı İzmir'de doğdu. Diyanet İşleri Başkanlığı'nda imam - hatip görevini yürütmektedir. Sosyal medya platformlarında oldukça popüler olan Konakcı, milli değerler ve dini değerlere dair açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Birçok ilde sohbetlere katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor.

İlgili Haberler
268
25
158
0
0
0
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN