Hazine ve Maliye Bakanlığı Çalışanları kadro bekliyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı Çalışanları yıllardık bekledikleri gelir uzmanlığı kadrosu bekliyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Çalışanları kadro bekliyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde Gelir İdaresi ve Defterdarlık çalışanları olarak 2012 yılından beri bir mücadele içerisinde oldular ve olmaya da devam etmekteler.

Gelir İdaresi ve Defterdarlık çalışanları yaklaşık olarak 12 bin civarındadır. Memurlar olarak kurumiçi sınav beklemekteler. Lakin bir türlü kurum içi gelir uzmanlık sınav müjdesini bir türlü alamamanın mağduriyetini yaşamaktalar. Eski Bakan sosyal medyadaki açıklaması dışında!

Önümüzdeki ay meclis açılışı var gündem elbette çok yoğun ama bizler içinde kurum içi sınavla alakalı bir görüşme yapılıp artık bir sonuca bağlanmalıdır. Her yıl dışarıdan gelir uzman yardımcıları alınmakta bu kişilerinde birçoğu daha iyi çalışabilecekleri çeşitli kurum sınavlarına girip gitmekteler.

En azından biz çalışanların bir sınavı hak ettiğimizi düşünmekteyiz. Ya da bir sefere mahsus olmak üzere kurum içerisindeki çalışanların dört yıllını bitirenlere gelir uzmanlık kadrosunun, iki yıllık okulunu bitirenlere de gelir uzman yardımcılığı unvanların verilerek mağduriyetlerin giderilmesi sağlanabilir.

 GİB, 1400 MEMUR ALIMI SINAV SONUÇLARI BEKLENİYOR (DGUY VE GUY 2018)

Memurlar işlerini yıllardır severek yaptık yapmaya da devam ediyor. Hiç olmazsa bu sefer 7 yıllık uğraşların KPSS sınavlarına girip mücadele etmeler artık bir sonu gelsin. 2019 yılı biz çalışanlar için müjdeli haber yılı olur. Böylelikle uzun yıllardır uğramış olulan maaş adaletsizliğinde son bulması sağlanır.


Aynı servis aynı masada aynı işi yapan sorumlulukları dahi aynı olan gelir uzmanı arkadaşlar yaklaşık olarak 1300.TL eksik maaş almaktalar. Bu da eşit işe eşit maaş adaletsizliğine yol açmakta sayın Bakan’ın bu durumu düzelteceği inancını taşıyan memurlar, seslerine kulak verileceği inancını taşıyor. GİB PERSONELİ SUAT FİDAN.

Kaynak: mymemur

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡