Hepsi bağırsaklarından çıktı!

İran'dan Denizli'ye gelen uyuşturucu taşıyıcısı bir şahıs, yakalandıktan sonra rahatsızlandı ve acil hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan kişinin mide ve bağırsaklarından, 13 paket halinde tam tamına 47 gram metamfetamin ve 6 paket olarak 21 gram eroin çıktı.

Hepsi bağırsaklarından çıktı!

Denizli'de film gibi bir olay yaşandı. İl Emniyet Müdürlüğü'nün narkotik suçlarla mücadele şubesinin, uyuşturucu madde sevkiyatı için aldığı istihbarat doğrultusunda harekete geçildi. 20 Nisan'da havayolu ile İran'dan Denizli'ye gelen Reza Shami Heris'i emniyet ekipleri, Çardak Havalimanı'nda yakaladı. Üzerinde 36 uyuşturucu hap bulundu.

KALANINI POŞETE SARIP YUTMUŞ

Gözaltına alındıktan bir süre sonra rahtasızlanan suçlu, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.çekilen röntgen sonuçlarında mide ve bağırsak kısımlarında yabancı maddele tespit edilerek ameliyata alındı. Heris'in inanılmaz bir şekilde mide ve bağırsak kısmından, 13 paket halinde 47 gram metamfetamin ve 6 paket halinde 21 gram eroin çıkartıldı. Tedavisinin ardından dün adliyeye sevk edilen Reza Shami Heris tutuklandı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡