Hırgür ne demek, TDK'ya göre Hırgür kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Televizyon izlerken bazen tv yorumcuları hiç duymadığımız bir kelime kullanır ve bu kelimenin anlamını merak ederiz. Hırgür nadiren de olsa duyduğumuz bu kelimelerdendir. Hırgür ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Hırgür kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Hırgür ne demek, TDK'ya göre Hırgür kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe; dünyanın en eski, köklü ve en zengin iki dilinden biridir. Bu nedenle anlamı bilinmeyen kelimeler ilgi ve merak uyandırıyor. Anlamı bilinmeyen binlerce kelime arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Hırgür ne demek? Hırgür TDK sözlük anlamı ne demektir? Detayları haberimizde yer verdik...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi hırgür kelimesi. Peki hırgür ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre hırgür nedir, hırgür kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

HIRGÜR NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Hırgür kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre hırgür kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Geçimsizlik, kavga

HIRGÜR CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIMI

- Tiyatrocular arasında hırgür eksik olmaz ama her şey sonunda tatlıya bağlanır, bilmez misin?

HIRGÜR KELİMESİ KULLANILAN ATASÖZÜ VE DEYİMLER

- hırgür çıkarmak

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡