İBB'de uyuşturucu skandalı! CHP'li cenaze nakil aracından kilolarca esrar çıktı!

İBB'de yeni skandal... Adana'da otoyolda durdurulan İBB'ye ait cenaze nakil aracında 24'ü esrar tozu olmak üzere 144 kg esrar yakalandı.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin skandallarına bir yenisi daha eklendi. İBB'nin cenaze nakil aracından kilolarca uyuşturucu çıktı.

ŞÜPHE ÇEKEN ARAÇ DURDURULUNCA ORTAYA ÇIKTI

Alınan bilgilere göre Adana'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce; Uyuşturucu Madde Ticaretinin Önlenmesine Yönelik yapılan çalışmalarda; TAG otoyolu İncirlik park alanında durumundan şüphelenilerek durdurulan üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Şehirler Arası Cenaze Nakil Aracı ibaresi bulunan bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde taşındığı ortaya çıktı.

İBB'de uyuşturucu skandalı! CHP'li cenaze nakil aracından kilolarca esrar çıktı!

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan arama sonucunda 24 kilo 550 gram toz esrar maddesi olmak üzere toplamda 144 kilo 550 gram esrar maddesi ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak Adana'da 2 Diyarbakır'da da 1 şüpheli olmak üzere toplam 3 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Adana-Gaziantep otoyolunda, 144 kilogram uyuşturucu bulunduğu belirtilen cenaze aracıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada şu cümlelere yer verildi: "Basında 'Uyuşturucu Taşıyan İBB Cenaze Aracı' iddiasıyla yer alan haberler hakkında açıklama: İBB, cenazelerini memleketlerine götürmek isteyen İstanbullulara ücretsiz taşıma hizmeti sunuyor. Şehirlerarası taşıma için 2018 yılında ihale yapılmıştır. İhaleyi Platform Turizm Taşımacılık Şirketi kazanmıştır. Basına yansıyan haberlerde belirtilen 34 DMM 776 plakalı araç, Platform Turizm Taşımacılık Şirketi'ne aittir. Aracı kullanan B.S. ve E.E. adlı şoförler de aynı şirketin çalışanıdır. Her iki çalışan da Mart 2017’de işe girmişlerdir.”

İlgili Haberler

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
0
0
0
1
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN