İkinci silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletindeki Dayton kentinde silahlı saldırı gerçekleşti.

İkinci silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Amerika Birleşik Devletleri’nin Texas eyaletindeki bir AVM’de düzenlenen ve 20 kişinin öldüğü, 40 kişinin de yaralandığı silahlı saldırının üzerinden 24 saat geçmeden, Ohio eyaletindeki Dayton şehrinin Oregon bölgesinde ikinci silahlı bir silahlı saldırı daha düzenlendi.

SALDIRIDA 10 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Dyton polisi, saldırıda 10 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu. 16 kişinin çevredeki hastanelere sevk edildiği bildirildi. Ölü sayısının artabileceği belirtilirken saldırganlardan birinin olay yerinde etkisiz hale getirildiği, diğerinin olay yerinden siyah bir cip ile kaçtığı iddia edildi.

FBI'ın soruşturmaya dahil olduğu açıklandı.

ABD’de ilk silahlı saldırı Texas eyaletindeki bir AVM’de düzenlenmişti. Saldırıda 20 kişinin öldüğü, 19 kişinin de yaralandı belirtildi. Bu ikinci saldırı ise ilk saldırının birkaç saat sonrasında, Ohio eyaletindeki Dayton şehrinin Oregon bölgesinde düzenlendi.

İkinci silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

ABD BAŞKANI DONALD TRUMP'TAN İLK AÇIKLAMA! FBI DA DEVREYE GİRDİ

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaşırken, yürütülen soruşturma kapsamında detaylı bilgi verdi. Trump, "Tanrı Teksas El Paso'daki ve Ohio Dayton'daki insanları (halkı) korusun. FBI, yerel ve eyaletteki kolluk kuvvetleri, Ohio ve Teksas için birlikte çalışıyor. Dayton'da bilgi hızlı bir şekilde toplanıyor. El Paso'da zaten çok fazla şey öğrenildi. Kolluk kuvvetleri her iki durumda da çok hızlıydı. Güncellenmiş bilgiler gün boyunca verilmeye devam edilecek" dedi.

Dün, ABD'nin Teksas eyaletindeki El Paso kentinde, bir alışveriş merkezinde düzenlenen silahlı saldırıda en az 20 kişi yaşamını yitirmiş, 40'a yakın kişi de yaralanmıştı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡