İlkokul öğrencilerinden engellilere mavi kapak desteği

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Süleymanpaşa İlkokulu öğrencileri topladıkları mavi kapakları Engelsiz Yaşam Derneği'ne bağışladı.İlkokul öğrencileri,...

İlkokul öğrencilerinden engellilere mavi kapak desteği

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Süleymanpaşa İlkokulu öğrencileri topladıkları mavi kapakları Engelsiz Yaşam Derneği'ne bağışladı.

İlkokul öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 2 ay boyunca mavi kapak topladı.

Öğrenciler, topladıkları kapakları Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Şerife Türüdü'ye teslim etti.

Okul müdürü Hüseyin Mutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerinin çok güzel bir duyarlılık örneği gösterdiğini ifade ederek, "Öğrencilerimiz hem çevre duyarlılığı hem de engelli vatandaşlarımızın tekerlekli sandalye ihtiyacı için mavi kapak topladı. Kendi çaplarında küçük bir katkıda bulunmak istediler. Kampanyaya destek olan sınıf öğretmenimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bütün çocuklarımız böyle duyarlılık örneği gösterir." dedi.

Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Şerife Türüdü de gelecek nesillerin kendilerine destek olmak için mavi kapak toplamalarının çok anlamlı olduğunu belirterek, "Çocuklar bizim için mavi kapak toplamış. Biz de duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür etmek için bugün kapakları teslim almak için okula geldik. Yeni nesillerde alışkanlıkları değiştirmek ve farkındalık oluşturmak çok önemli. Onlar bizim geleceğimiz olduğu için bizleri ve çevresindeki her şeyi yakından tanımaları gerekiyor. Onların bizi düşünüp böyle bir konuda destek olmaları bizi çok duygulandırdı." diye konuştu.

Sınıf öğretmeni Sebahat Tekin ise öğrencilerine ve velilere böyle bir anlamlı kampanyaya destek oldukları için teşekkür etti.




Kaynak: AA

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡