İnanlar İnşaat Neden İflas Etti | Serdar İnan Kimdir

Yurtdışına kaçtığı konuşulan İnanlar İnşaat sahibi Serdar İnan twitter hesabı üzerinden yaptığı basın açıklaması ile şirketin iflasını istediğini duyurdu. Geçen yıl FETÖ'den de gözaltına alınan Serdar İnan, neden iflasını istedi? Basın açıklamasında neler

İnanlar İnşaat Neden İflas Etti | Serdar İnan Kimdir

Yurtdışına (Kanada ya da Avusturya) kaçtığı iddia edilen İnanlar İnşaat sahibi Serdar inan twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile şirketinin iflasını istedi. Terrace Evler projeleri ile adını duyuran İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan şirketinin varlıklarının borçlarını karşıladığını anlatırken, 600 çalışanının maaşını ilk kez bu ay ödeyemedikleri belirtti. Geçtiğimiz yıl FETÖ'den de gözaltına alınan Serdar İnan  iflasını açıkladığı basın açıklamasında neler dedi? Serdar İnan kimdir? Neden iflas etti? Tüm merak ettikleriniz haberimizde...

İNANLAR İNŞAAT NEDEN İFLAS ETTİ?

Terrace Evler projeleri ile adını duyuran İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan şirketinin varlıklarının borçlarını karşıladığını anlatırken, 600 çalışanının maaşını ilk kez bu ay ödeyemedikleri belirtti. İnan yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki şirketimizin mal varlığı rahatlıkla borçlarının kapanmasını sağlayacak seviyededir. Bu sebeple şirketimizin üzülerek iflasını istiyorum, ilgili resmi makamlardan ricam işlemlerin bu yönde yapılmasıdır, böylece hak sahipleri alacaklarını rahatlıkla alabileceklerdir." ifadesini kullandı.

İnanlar İnşaat Neden İflas Etti | Serdar İnan Kimdir

FETÖ'DEN GÖZALTINA ALINMIŞTI

İnan, FETÖ'ye yardım gerekçesiyle hakkında yürütülen soruşturmalarla ilgili olarak, "Hiçbir suçum yokken yargısız infaza uğratıldım. Benim 16 Ağustos 2016'da açılan dosyam aradan 20 ay geçmesine rağmen iddianamesi yazılamadı. Suçsuzluğum tescillenemedi. Bankalardan ve müşterilerimizden gelen şüphe ve ithamlara resmi bir cevap veremedik. 20 ay önce üzerimize atılan bu zan ile 600 çalışanımızın ve taahhütlerimizin yükü bizleri maddi manevi bitirdi." ifadelerini kullandı.

SERDAR İNAN'IN İFLAS AÇIKLAMASI:

İnanlar İnşaat Neden İflas Etti | Serdar İnan Kimdir

SERDAR İNAN KİMDİR, ASLEN NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Adı : Serdar
Soyadı : İnan
Şirket : İnanlar İnşaat
Kategori : Firma Sahibi
Doğum Tarihi : 1965
Pozisyon : Yönetim Kurulu Başkanı
Faaliyet Alanları : İnşaat

İnanlar İnşaat Neden İflas Etti | Serdar İnan Kimdir

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, 1965 yılında Erzincan’da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu olan İnan, öğrenciyken İnanlar İnşaat’ta çalışmaya başladı. 1995 yılında İnanlar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı olan İnan’ ın, gerçekleştirilen 200’ü aşkın projenin en az 120 tanesi kendisine aittir.

Dört kız babası olan Serdar İnan’ın hobileri arasında makale, şiir yazmak, spor yapmak ve seyahat etmek bulunuyor. Dört şiir kitabı bulunan İnan, 97 yaşına kadar yaşamak ve en kısa zamanda da kafasında yazmış olduğu 5 kitabı sinema filmi haline dönüşmek istemektedir.

Çocukken, veresiye yazdırarak aldığı sakız ve çikolataları aynı fiyata satarak ticarete atılan Serdar İnan, işlerin hızlı yapılmasını ve her sabah saat 07:00’da şantiyedeki kahvaltıya katılan bir patrondur.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡