İnternet kullanıcılarına sosyal medya şoku! Instagram, Whatsapp ve Youtube'a erişim sorunu

Sosyal medya kullanıcıları Whatsapp, Instagram ve Youtube'da erişim engeli şokuyla karşılaştı. En çok kullanılar uygulamalara erişemeyen kullanıcılar  #WhatsApp hashtagı ile çok sayıda tweet atarak konuyu TT yaptı.

İnternet kullanıcılarına sosyal medya şoku! Instagram, Whatsapp ve Youtube'a erişim sorunu

Sosyal medyada bir çok kullanıcı erişim engeline takıldı. Whatsapp, Instagram ve Youtube'da erişim engeli yaşandı. Yaşanan erişim engelleri ile ilgili açıklama yapılmazken kullanıcılar erişim engelini açtıkları #WhatsApp hashtagı ile twitterda gündeme taşıdı.

YÜZLERCE TWEET ATILDI

Sosyal medyada bir çok kullanıcı Whatsapp, Instagram ve Youtube'da sorunlar yaşadığını paylaştı. Sorunla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmazken kullanıcılar ne olduğunu anlamaya çalıştı. Twitterda açılan konu etiketiyle çok sayıda tweet atıldı. #WhatsApp hashtagı kısa sürede Türkiye'de TT oldu.

İnternet kullanıcılarına sosyal medya şoku! Instagram, Whatsapp ve Youtube'a erişim sorunuErişim sorunu yaşayan sosyal medya kullanıcıları "Instagram hikaye yüklenemedi, internet erişimi yok, akış yenilemedi" gibi hatalar alırken bazı kullanıcIlar ise Whatsapp sorunlarını dile getirdi. Öte yandan youtube video kısmında yaşanan sorunlar nedeniyle yükleme yapılamadığı ve yüklenen videoların ise işlenemediği ortaya çıktı. Yaşanan sorunlarla ilgili açıklama yapılmazken konu hakkında çok sayıda paylaşım yapıldı. Sosyal medya kullanıcıları yine mizah yeteneklerini konuşturdu. İşte o tweetlerden bazıları;

İnternet kullanıcılarına sosyal medya şoku! Instagram, Whatsapp ve Youtube'a erişim sorunuİnternet kullanıcılarına sosyal medya şoku! Instagram, Whatsapp ve Youtube'a erişim sorunuİnternet kullanıcılarına sosyal medya şoku! Instagram, Whatsapp ve Youtube'a erişim sorunuİnternet kullanıcılarına sosyal medya şoku! Instagram, Whatsapp ve Youtube'a erişim sorunuİnternet kullanıcılarına sosyal medya şoku! Instagram, Whatsapp ve Youtube'a erişim sorunuİnternet kullanıcılarına sosyal medya şoku! Instagram, Whatsapp ve Youtube'a erişim sorunuİnternet kullanıcılarına sosyal medya şoku! Instagram, Whatsapp ve Youtube'a erişim sorunu

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡