İntihar eden vatandaşın yakınından İmamoğlu'na sert tepki

Seçim çalışmaları kapsamında mevcut belediye başkanı olduğu Beylikdüzü'nde çalışmalarını sürdüren Ekrem İmamoğlu'na tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Bir vatandaş İmamoğlu'na "sana kafa atasım var" dedi

İntihar eden vatandaşın yakınından İmamoğlu'na sert tepki

Seçim çalışmaları kapsamında mevcut belediye başkanı olduğu Beylikdüzü'nde çalışmalarını sürdüren Ekrem İmamoğlu'na tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Beylikdüzü Belediye'sinde 30 yıldır çalışan Yaşar Uçar'ın, üzerine atılan suçlar nedeniyle intihar ettiği iddiasıyla Uçar'ın yakınları, İmamoğlu'na sert tepki gösterdi.

 CHP'li adaya, 'Sana şu an kafa atasım var.' diyen Uçar'ın yakınını korumalar uzaklaştırmaya çalıştı. İmamoğlu ise   acılı aile yakınlarına cevap vermeden parti otobüsüne bindiği sırada ortalık karıştı. Vatandaşların, 'Beylikdüzü'nü   yönetemiyorsun, İstanbul'u mu yöneteceksin?' dediği duyuldu.

İntihar eden vatandaşın yakınından İmamoğlu'na sert tepki

YAŞAR UÇAR NEDEN İNTİHAR ETTİ?

Zimmet iftirası intihar ettirdi

CHP’li Beylikdüzü Belediyesi’nin, zimmetine para geçirdiği iddiasıyla izne çıkardığı 20 yıllık memuru Yaşar Uçar intihar etti
Beylikdüzü Belediyesi'nde çalışan memur Yaşar Uçar'ın evinde intihar ettiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, CHP'li Beylikdüzü Belediyesi yetkilileri, 20 yıldır vezne memuru olarak çalışan Yaşar Uçar'dan belediye bütçesindeki 150 bin liralık açığın kapanması için makbuz kesmesini istedi. Ancak Uçar söz konusu bedelin karşılığının bulunmadığı gerekçesiyle makbuz kesmedi. Bu gelişmenin ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, vezne görevlisi Uçar'ı izne çıkardı.

Belediye yetkilileri, Uçar'ın 150 bin lirayı zimmetine geçirdiği iddiasıyla görevden alındığını savundu. Uçar'ın önce açığa alındığı, sonra izinli sayıldığı öğrenildi. Yakınlarına yaşanan olayları haksızlık olarak nitelendiren Uçar'ın, iftiraya uğradığını söylediği öğrenildi. Uçar dün oturduğu apartmanın boşluğunda intihar etti. Ailesi Uçar'ı, yangın merdiveninde asılı halde buldu. Kuruluşundan bu yana Beylikdüzü Belediyesi'nde çalışan Uçar'ın bıraktığı 11 sayfalık mektubun, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde olduğu öğrenildi. Savcılığın intihara ilişkin başlattığı soruşturma devam ediyor.

Bu arada İmamoğlu'nun seçim vaadi olarak anlattığı projeyi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın çoktan hayata geçirdiği ortaya çıktı. Twitter'dan paylaşımda bulunan İmamoğlu, bir mobil uygulama sayesinde yürüyerek puan toplayan vatandaşların ödüllendirileceği bir projesi olduğunu söyledi. İmamoğlu'na yanıt Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'dan geldi. Yerlikaya, "Ekrem Bey, biz bu uygulamayı @gencliksporbak çatısı altında ile zaten yapmıştık" dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡