İsmail YK'nın yeni klibi 1 milyon tık aldı

İsmail YK ‘Hep Seninle Olmak’ adını verdiği yeni parçasını paylaşınca sosyal medyada ve youtube'da bir günde 1 milyon tıklanmaya ulaştı

İsmail YK'nın yeni klibi 1 milyon tık aldı

Şarkının- söz ve müziği Mustafa Şimşek’e aranjesi ise İsmail YK’ye ait. İsmail YK’nın kendi yönettiği ve Rus model Diana ile oynadığı klip, YouTube’da sadece 1 günde 1 milyon izlenme rakamına ulaştı.

İsmail YK'nın yeni klibi 1 milyon tık aldı

 

İSMAİL YK KİMDİR?

İsmail YK 5 Temmuz 1978’de Hamm Almanya’da doğdu. 13 yaşında kardeşleriyle beraber sahne hayatına başladı. 1995’te profesyonel bir şekilde müzikle uğraşmaya başlayan YK, lise eğitimini tamamlar tamamlamaz kendini müziğe adadı. 1996 yılında Almanya’da profesyonel bir şekilde DJ’lik yapan YK pek çok enstrümanı da çalabiliyor. Söz ve müzik yazarlığı da yapan YK, aranje ve müzik yönetmenliğiyle de uğraşıyor. Bombabomba.com albümüyle birlikte en çok satan sanatçı ünvanına sahip olan YK, 2 ödülün sahibi oldu. “Allah belanı versin” şarkısıyla popülerliği yakalayan YK; Alişan, Seda Sayan, Kibariye ve Ebru Yaşar gibi önemli sanatçılara da pek çok beste verdi. Ayrıca YK 2010’da “Yılın En İyi Sanatçısı ve Yılın En Sevilen Sanatçısı” ünvanına sahip oldu.

Çocukluk ve gençlik yılları

Yurtseven Kardeşler Müzik grubunun en küçük solistidir. 1968 yılında Sivas’tan Almanya’ya fabrika işçisi olarak göç eden Ali Rıfat ve eşi Zerife Yurtseven çiftinin müzikle uğraşan beş çocuğundan en küçüğü olan İsmail YK, 5 Temmuz 1978 yılında sabah 05.00 ‘da Almanya, Hamm’da dünyaya gelmiştir. Kardeşlerinin tamamının müzikle ilgilenmesinden dolayı oyuncaklarla oynamak yerine, müzik enstürmanlarıyla oynamak onu daha çok mutlu ediyordu. 5 yaşında Bağlama, gitar, çalmaya başlayan İsmail YK, 7 yaşında kardeşleriyle birlikte sahnelere çıkmaya başlamıştır. Okulda, sahnede her yerde istediği gibi davranır şarkılar söylerdi.

İSMAİL YK ALBÜMLERİ

2004 – Şappur Şuppur

2006 – Bombabomba.com

2008 – Bas Gaza

2009 – Haydi Bastır

2011 – Psikopat

2015 – Kıyamet

2019 - Hep seninle olmak

2
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡