İstanbul'da tramvay ile halk otobüsü çarpıştı

İstanbul'da Beyoğlu'nda tramvay ile halk otobüsü çarpıştı. Kazada otobüste bulunan baba ve oğlu yaralandı. Feci kaza nedeniyle tramvay seferleri çift taraflı olarak geçici süreliğine durduruldu.

Beyoğlu Fındıklı Meclis-i Mebusan Caddesi üzerinde yaşanan olayda, Bağcılar Kabataş seferini yapan tramvay, o sırada  dönüş yapan halk otobüsüyle çarpıştı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Metro'da yapılan duyuruda,"T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında geçici bir süre için seferlerimiz Bağcılar-Karaköy istasyonları arasında yapılmaktadır." denildi.

Edinilen bilgiye göre, Bağcılar-Kabataş seferini yapan tramvay, o sırada Fındıklı Kavşağında dönüş yapan Süleyman Obalı'nın kullandığı İstanbul Otobüs A.Ş'ye ait halk otobüsüne çarptı.

İstanbul'da tramvay ile halk otobüsü çarpıştıÇarpmanın etkisiyle otobüs refüje savrulurken tramvay da hattan çıktı. Kazada otobüste bulunan Eyüp Sabri Sincan(22) ile babası Yusuf Sincan(49) yaralandı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri  yaralı baba ve oğlu hastaneye kaldırdı.

İstanbul'da tramvay ile halk otobüsü çarpıştı

Yaşanan kaza nedeniyle tramvay seferleri çift taraflı olarak durduruldu. Kaza nedeniyle Meclis-i Mebusan Caddesi üzerinde çift taraflı trafik oluştu. 

İstanbul'da tramvay ile halk otobüsü çarpıştı

Kaza yapan tramvay ve otobüsü kaldırmak için çalışmalar sürüyor. Kazanın meydana geldiği yer havadan görüntülendi.

İstanbul'da tramvay ile halk otobüsü çarpıştı

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡