İstikraz ne demek, TDK'ya göre İstikraz kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımız boyunca çok farklı kelimelerle karşılaşmakta ve anlamını araştırmaktayız. İstikraz karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. İstikraz ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? İstikraz kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

İstikraz ne demek, TDK'ya göre İstikraz kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gün içinde duyduğumuz bazı kelimelerin anlamını bilmediğimiz zaman yaptığımız ilk işlerden biri internet mecrasının geniş bilgi ağından faydalanmaktır. Bu kapsamda bilgi sahibi olmak isteyenler için İstikraz ne demek? İstikraz TDK sözlük anlamı ne demektir? sorularının yanıtları ve daha fazlası haberimizde.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi istikraz kelimesi. Peki istikraz ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre istikraz nedir, istikraz kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

İSTİKRAZ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

İstikraz kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
İstikraz kelimesi Arapça kökenlidir.

TDK'ya göre istikraz kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Borçlanma

İSTİKRAZ KELİMESİ KULLANILAN ATASÖZÜ VE DEYİMLER

- istikraz etmek

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡